-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

15 Ocak 2016 Cuma

Yükseköğretim Alanında Kapasite Geliştirme Teklif Çağrısı


Avrupa Komisyonu Eğitim, Görsel-İşitsel ve Kültür Yürütme Ajansı (EACEA) tarafından Erasmus+ Programı kapsamında KA2 Yenilik ve İyi Uygulama Değişimi için İşbirliği bileşeni altında “Yükseköğrenim Alanında Kapasite Oluşturma” konulu bir teklif çağrısı yayınlanmıştır.

Çağrının amacı, Erasmus+ Programı ortak ülkelerinde yükseköğretimin daha modern, ulaşılır ve uluslararası bir nitelik kazanmasına katkıda bulunmaktır; bu nedenle, AB’nin dış politika araçları kapsamında hayata geçirilecektir. Çağrı, özellikle, kısıtlı sosyo-ekonomik imkânlara sahip öğrencileri desteklemeyi hedeflemektedir.

Teklif çağrısı, Erasmus+ Programı ülkeleri ile uygun ortak ülkelerdeki yükseköğretim kurumlarının yanısıra projelerin toplumsal etkisini güçlendirecek akademik olmayan ortaklara da açıktır.

Proje tekliflerinin 10 Şubat 2016 Brüksel saati ile öğlen 12:00’a kadar elektronik form ile Avrupa Komisyonu Eğitim, Görsel-İşitsel, Kültür, Vatandaşlık ve Gönüllülük Katılımcı Portalı’na elektronik olarak sunulması gerekmektedir. Bunun yanı sıra, söz konusu teklif çağrısına ilişkin ilave bilgi Avrupa Komisyonu’nun internet sayfasından edinilebilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen