-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

26 Ocak 2016 Salı

"Bir Dokun Bin Yaşat" Projesi


“Ana Eylem 3: Politika Reformuna Destek” faaliyetleri arasında yer alan “Yapılandırılmış Diyalog; politika yapma konusunda faydalı sonuçlar elde etmek amacıyla gençler ile politika yapıcılar arasındaki tartışmalara verilen isimdir. Yapılandırılmış diyalog, çok sayıda gencin katıldığı büyük toplantı ve diğer etkinlikleri mümkün kılar.

Ana eylem 3 Yapılandırılmış Diyalog destekleri kapsamında Eskişehir Genç Akademi Spor Kulübü Derneği tarafından hazırlanan ve T.C. Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen "Bir Dokun Bin Yaşat" projesi kapsamında; günlük, sağlıklı yaşam için spor yapan genç, çocuk, engelli, kadın, mülteci ve yaşlı kitlelerde, spor yapılan saha ve salonlarda yaşanılan sağlık sorunlarında ilk yardım bilgisi olmayan insanların müdahalesi sonrası ortaya çıkan olumsuz sonuçlara karşı bir dizi çalışmalar yürütülecek ve bu çalışmalar sonrasında İl Sağlık Müdürlüğü İlk Yardım Komisyonu'nda Gençlik ve Spor Kulübü Derneklerinden bir temsilci gencin komisyonda yer alması kampanyası başlatılacaktır.
"Bir Dokun Bin Yaşat" projesi 24-28 Şubat 2016 tarihleri arasında Eskişehir'de gerçekleştirilecektir. Projede yer almak isteyen katılımcı adayları aşağıda yer alan başvuru formunu kullanarak başvuru yapabilirler.

Son Başvuru Tarihi 07.02.2016 saat 18.00

Herhangi bir sorunuz olması durumunda birdokunbinyasat@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Not: Başvurusu kabul edilen katılımcıların konaklama, yemek ve ulaşım masrafları proje bütçesinden karşılanacaktır.

Başvuru Formu için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen