-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

6 Ocak 2016 Çarşamba

Mobil Çözümlerin Adresi: Kadın Projesi Eğitim Programları


İstanbul Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Mali Destek Programı kapsamında İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğiyle “Mobil Çözümlerin Adresi: Kadın” projesi yürütülmektedir. “Kadın İstihdamı ve Girişimciliğini” teşvik etmek amacıyla yürütülen proje ile mobil ve internet teknolojileri üzerinden iş kurmak veya kuracakları işlerini geliştirmek isteyecek kadınların bilgi ve becerilerini arttırmak hedeflenmektedir.

Mobil teknolojiler endüstrisinde çalışmaya veya mobil teknolojiler alanındaki iş fikrini geliştirmeye istekli kadınlar için büyük fırsat sağlayan Proje’nin ÜCRETSİZ Eğitim Programlarına başvuru için ön koşul en az üniversite öğrencisi ya da mezun olmanız.
  • En az üniversite öğrencisi ya da mezunu mobil teknolojiler endüstrisinde çalışmaya veya mobil teknolojiler alanındaki iş fikrini geliştirmeye istekli 40 kadın ve aynı kapsamdaki eğitimlere uzaktan eğitim vasıtasıyla katılacak 180 kadına Android Uygulama Geliştirme Eğitimleri ve KOSGEB Destekli Girişimcilik Eğitimleri sunulacaktır.
  • Eğitimler İstanbul Ticaret Üniversitesinde daha önceden ISTKA desteğiyle kurulan Mobil Teknoloji Geliştirme Laboratuvarındaki fiziki koşullardan faydalanarak gerçekleştirilecektir.
  • Eğitimler, hafta içi 09.00 – 18.00 saatleri arasında düzenlenecektir. Her katılımcı günde 4 saat eğitime katılmış olacak ve böylelikle 1 gün içerisinde 2 grup eğitim almış olacaktır.
  • Tüm bu eğitimleri başarıyla tamamlamış katılımcılar Mobil Uygulama Geliştirmeleri üzerine 80 saatlik danışmanlık(atölye) hizmetinden yararlanacaklardır.
  • Eğitimleri başarıyla tamamlayan ve iyi bir iş fikri olan 2 kadın girişimciye “Teknopark İstanbul A.Ş. Kuluçka Merkezi’nde yer verilecektir.
  • Eğitim tarihi önümüzdeki günlerde duyurulacaktır. Son başvuru 15 Ocak 2016‘dır.

Proje Katılmak İçin Başvuru Bilgileri:

Proje Koordinatörü: demet.ozturk@ito.org.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen