-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

15 Ocak 2016 Cuma

“Bölgenin Refahı için Güneydoğu Avrupa’dan Genç İnsanlar” Makale Yarışması

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) olarak üyesi bulunan Güneydoğu Avrupa İş Birliği Süreci Parlamenter Asamblesi (GDAÜ PA) Dönem Başkanlığını yürüten Bulgaristan Parlamentosu tarafından Güneydoğu Avrupa İş Birliği Süreci’nin 20.Yılı vesilesiyle “Young People from South-Eastern Europe for the Prosperity of the Region-Bölgenin Refahı için Güneydoğu Avrupa’dan Genç İnsanlar” başlıklı bir makale yarışması düzenlenmiştir.

Söz konusu yarışma Türkiye dahil GDAÜ PA üyesi 13 ülkeden 29 yaş altındaki tüm gençlerin katılımına açıktır. Makaleler GDAÜ PA üyesi parlamentolar tarafından bildirilecek kişilerden oluşacak bir jüri tarafından Nisan-Mayıs 2016 döneminde değerlendirilecek ve ilk üç sırayı alanlara Haziran 2016’da Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenecek olan GDAÜ PA Genel Kurulu sırasında çeşitli ödüller verilecektir.

Yarışmaya ilişkin ayrıntılı bilgiler internet sayfasında yer almakta olup, İngilizce dilinde ve maksimum 1200 kelime olacak makaleler 31 Mart 2016 tarihine kadar söz konusu sayfa üzerinden gönderilebilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen