-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

15 Ocak 2016 Cuma

Türkiye’nin AB’ye Üyelik Süreci Konulu Sivil Toplumla Diyalog Toplantısı

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan BOZKIR’ın katılımlarıyla, 26 Ocak 2016 Salı günü, saat 13.30’da Ankara Sheraton Oteli Grand Ballroom Toplantı Salonu’nda “Türkiye’nin AB’ye Üyelik Süreci” konulu sivil toplumla diyalog toplantısı gerçekleştirilecektir. 

Toplantıda gelecek dönemde üyelik müzakere sürecimizde gerçekleştirilecek çalışmalara sivil toplum kuruluşlarının daha etkin katılım sağlaması için görüş alışverişinde bulunulacak ve Erasmus+ Programı ile Avrupa Birliği ile ilişkiler çerçevesindeki diğer fon imkânları hakkında katılımcılara bilgi sunulacaktır.

Kuruluşunuzu temsilen toplantıya katılacak katılımcı ya da katılımcıların ad, soyad, kuruluş ismi ve irtibat bilgilerini belirterek, en geç 20 Ocak Carşamba günü mesai saati bitimine kadar stkankara@ab.gov.tr adresine bildirmeleri gerekmektedir.

Program:

13:00 – 14:00    Kayıt
14:00 – 14:10    Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
14:10 – 14:30    Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır’ın Konuşması (Grand Ballroom Toplantı Salonu)
14:30 – 18:00    Soru-Cevap (Grand Ballroom Toplantı Salonu)
16:00 – 18:00    Erasmus+ Programı ile Avrupa Birliği Fonları ve STK’lar Hakkında Bilgilendirme Toplantısı (Tulipia Ballroom Toplantı Salonu)

Tarih: 26 Ocak 2016
Saat: 13.30
Yer: Ankara Sheraton Oteli
Grand Ballroom Toplantı Salonu
Noktalı Sokak Kavaklıdere / Ankara

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen