-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

6 Ocak 2016 Çarşamba

8. Ulusal Sosyal Hizmet Kongresi

Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği tarafından beş yılda bir gerçekleştirilen Sosyal Hizmet Konferanslarının ilki 1959 yılında yapılmış olup, Ulusal Sosyal Hizmetler Konferansı’nın sekizincisinin 2016 yılında yine Sosyal Hizmet Uzmanları Derneği Genel Merkezi tarafından, “Türkiye’de Sosyal Politikanın Dönüşümü: Yerelleşme ve Sosyal Hizmetler” ana teması ile Kongre biçiminde düzenlenecek.

8. Ulusal Sosyal Hizmetler Kongresi’nde, “Türkiye’de sosyal politika, sosyal politikanın dönüşümü, bu açıdan yerelleşmenin yeri ve önemi, yerelleşme sürecinde sosyal hizmetlerin sunumunun nasıl olacağı temasını dünyada ve ülkemizdeki uygulamaları ışığında bilimsel ve profesyonel boyutları ile tartışılması amaçlanıyor. Bu alanda yer alan tüm uygulayıcıların, akademisyenlerin ve konuya duyarlılık gösterenlerin bilgi ve deneyimlerinin paylaşılması ve tartışılması, çözümler üzerinde çalışabilme açısından büyük önem taşıyor. Ayrıca, Kongre’nin, katılan öğrencilere mesleki kimlik kazanma yönünde yarar sağlayacağı da düşünülüyor. Kongre’nin bilimsel programında, konferans, panel, atölye çalışmaları, sözel ve poster bildiri sunumları yer alacak.

15-16 Nisan 2016 tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan 8. Ulusal Sosyal Hizmet Kongresi ile ilgili ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen