-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

27 Ocak 2016 Çarşamba

Yerel Medya ve Sivil Toplum için Veri Gazeteciliği Atölyesi


Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından yürütülen, Sivil Düşün AB Programı Aktivist Desteği kapsamında Açık Veri ve Veri Gazeteciliği Derneği (School of Data Turkey), Ege Üniversitesi ve Erzincan Gazeteciler Cemiyeti’nin katkılarıyla “Yerel Medya ve Sivil Toplum için Veri Gazeteciliği Atölyesi” düzenlenecektir.

Program kapsamında İzmir’de 20-21 Şubat 2016 tarihlerinde (12-19 Şubat 2016 tarihleri arasında katılımcılara mailleri üzerinden saat sınırı olmadan katılabilecekleri çevrimiçi ders sunulacaktır),

Erzincan’da ise 12-13 Mart 2016 tarihinde (4-11 Mart 2016 tarihleri arasında katılımcılara mailleri üzerinden saat sınırı olmadan katılabilecekleri çevrimiçi ders sunulacaktır) atölye düzenlenecektir.

Atölyelere şeffaflık, hesap-verilebilirlik, bilgi edinme hakkı, demokrasi, hukukun üstünlüğü, veri gazeteciliği, açık veri konularıyla ilgilenen, bu konuda çalışmalar yapmak isteyen/çalışmalar yapan öğrenciler, sivil toplum temsilcileri, akademisyenler ve gazetecilerin başvuru yapması beklenmektedir.

Katılımcı sayısı her iki il için de 50 ile sınırlıdır. Atölye boyunca öğle yemekleri/çay-kahve araları Sivil Düşün AB Programı Aktivist Desteği kapsamında karşılanacaktır.

İzmir Atölyesi Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

İzmir atölyesi için son başvuru tarihi: 5 Şubat 2016

Erzincan Atölyesi Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Erzincan atölyesi için son başvuru tarihi: 26 Şubat 2016

Kaynak için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen