-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

15 Ocak 2016 Cuma

ANKA Kadın Akademi Sertifika Programı


Anka Kadın Akademi, öğrenmenin üniversite dışında da devamını sağlamayı, akademinin bilimsel gücü ile sivil toplumun enerjisini bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Programlarımıza katılan öğrenciler danışma kurulumuzda da yer alan çok kıymetli akademisyenlerden ve farklı alanlardan uzmanlardan ders alma imkânı elde etmektedirler. Anka Kadın Akademi alanında uzman isimlerin değerli birikimlerini genç araştırmacıların faydasına sunmaktadır.

Merkezimiz sürekli eğitim felsefesi ışığında, öncelikli çalışma konularında vereceği sertifika programları ile uzmanlaşmaya zemin hazırlamaktadır. Böylelikle genç akademisyenler, farklı bir çatı altında yaşıtları ile de bir araya gelerek bilgi ve tecrübelerini artırma imkânı elde edeceklerdir.

2016 Bahar Döneminde Anka Kadın Akademi’de “Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Sertifika Programı” ile “AB Hibeleri ve Proje Hazırlama Eğitimi” olarak iki farklı sertifika programı sunulmaktadır.  Programı tamamlayanlara merkezimiz tarafından sertifika verilecektir. Detaylı bilgi için internet adresini ziyaret edebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen