-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

11 Ocak 2016 Pazartesi

Erasmus Mundus Ortak Master Programları Teklif Çağrısı

Avrupa Komisyonu Eğitim, Görsel-İşitsel ve Kültür Yürütme Ajansı (EACEA) tarafından Erasmus+ Programı kapsamında KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği bileşeni altında “Erasmus Mundus Ortak Master Programları 2016” konulu bir teklif çağrısı yayımlanmıştır.

Erasmus Mundus Ortak Master Programları, yükseköğrenim kurumları konsorsiyumları tarafından düzenlenen bütünleşik programlardır. Söz konusu çağrının ana amacı, 2016 yılında 27 Erasmus Mundus Ortak Master Programlarına 75,83 milyon Avro kaynak aktarılarak bu programların uluslararası standartlarda daha yenilikçi ve istihdam odaklı eğitim sunmalarını sağlamaktır. Sunulacak projeler AB üye devletleri ve/veya üçüncü ülkelerle ortaklık anlayışı içinde hazırlanmalıdır.

Proje tekliflerinin 18 Şubat 2016 Brüksel saati ile öğlen 12:00’ye kadar elektronik form ile Avrupa Komisyonu Eğitim, Görsel-İşitsel, Kültür, Vatandaşlık ve Gönüllülük Katılımcı Portalı’na elektronik olarak sunulması gerekmektedir. Bunun yanı sıra, söz konusu teklif çağrısına ilişkin ilave bilgi Avrupa Komisyonu’nun  internet sayfasından edinilebilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen