-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

3 Kasım 2015 Salı

Sabri Ülker Çevre Ödülü

TURMEPA ile birlikte oluşturulan ve yürütülen Sabri Ülker Çevre Ödülü için başvurular başladı.“Çevre ve İnsan” başlığı altında başvuru yapan projeler arasından Seçici Kurul ve Jüri tarafından seçilecek bir projenin sahibi 100 bin liralık ödül kazanacak.

Sabri Ülker Çevre Ödülü, Yıldız Holding Yönetim Kurulu ve TURMEPA Yönetim Kurulu tarafından, arkasında tüzel destekçiler olmadan, kısıtlı kaynaklarla, milli servetimiz su kaynaklarımızı, doğal çevremizi korumak ve iyileştirmek amacıyla önemli örnek çalışmalar yürüten, üstün başarılar sağlamış olan kişi ve/veya kuruma verilir. Ödülü kazanan kişi ve/veya kurum projeleriyle, genellikle, çevresel sürdürülebilirliğin teşvikine, çevre politikaları olumlu yönde etkilemeye, çevresel adaletin sağlanmasına ve yaşanabilir bir gelecek yaratmaya odaklanmalıdır.

Sabri Ülker Çevre Ödülü’ne layık görülen kişi ve/veya kurumda, parasal ödül tutarı sayesinde, projesini geliştirmek ve topluma yararlı olan bu çalışmanın yaygınlaştırabilme özelliği aranmaktadır. Yıldız Holding Yönetim Kurulu ve TURMEPA Yönetim Kurulu her yıl, bir sonraki yıl ödül verilecek alanı belirler ve kamuoyuna bildirir.

Son Başvuru Tarihi: 
11 Aralık 2015

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen