-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

3 Kasım 2015 Salı

Gençler ve Genç Yetişkinler için Müzik ve Dans Atölyesi

Bridging Rhythms
2 – 8 Aralık 2015 Köln ve Xanten, Almanya

Sanatın her dalı gibi müzik ve dans da, hayatı renklendiriyor ve toplumsal yaşamı güzelleştiriyor. Müzik ya da dans aracılığıyla kendini ifade edebilmek, söylemek istediklerini farklı bir şekilde dışa vurmak için bir çok yaratıcı yol seriyor insanın önüne. Müzik ve dans, kişisel gelişimi destekliyor ve toplumsal katılım kültürünü güçlendiriyor.

Sen de müzik ya da dans yoluyla kendini ifade etmek istiyorsan, müzik ya da dans alanına ilgin ya da az da olsa deneyimin varsa ve toplumsal katılım için müzik ve dansın birleştirici gücüne inanıyorsan bu proje tam sana göre. Bu proje sana, diyalog içinde geliştirilen çözüm fikirlerinin, kişisel gelişim için olduğu kadar toplumsal gelişim için de ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösterecek. Ve projenin sonunda, proje süresince yapılan çalışmalar Köln’deki bir tiyatro salonunda sahnelecek.

Gençlik Köprüsü Türkiye-Almanya, ROOTS & ROUTES Cologne e. V. ve Barış İçin Müzik Vakfı müzik ve dansa ilgi duyan ve ileride Almanya ve Türkiye arası gençlik değişiminde bu yöntemi kullanan temsilciler olarak çalışmaya ilgi duyan sizleri, Bridging Rhythms (Ritimlerden bir Köprü) atölyesine davet ediyor.

Katılım koşulları
  • 18 ile 25 yaşları arasında olmak
  • Müzik ya da dans ile ilgili az da olsa bir eğitim almış veya bir performans sergilemiş olmak
  • Sağlanan olanaklar
  • Köln’e gidiş – dönüş bilet ödemesi
  • Vize masrafları
  • Çift kişilik odalarda tam pansiyon konaklama
  • Sigorta
  • Program giderleri
  • Katılım ücreti yoktur. Kişisel ihtiyaçlarla ilgili giderler katılımcıların kendilerine aittir.

Başvuru
Başvuru 8 Kasım 2015, saat 18:00’e kadar, bilgi@barisicinmuzik.org adresine yapılmalıdır. Daha sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru için buradan indirilebilen başvuru formunun doldurulması gereklidir. Başvurusu kabul edilen adaylara sonuçlar e-posta yolu ile iletilecektir.

Proje ortakları
Bridging Rhythms bir Gençlik Köprüsü Türkiye-Almanya projesidir ve Roots and Routes Cologne e.V. ve Barış İçin Müzik Vakfı ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Gençlik Köprüsü Türkiye-Almanya, iki ülke arasında öğrenci ve gençlik değişimlerini yoğunlaştırmayı hedefliyor. Somut programlarla ve mevcut girişimleri ön plana çıkararak Gençlik Köprüsü Türkiye-Almanya karşılıklı değişim olanaklarını arttırmayı ve iki ülkenin birbirine yakınlaşarak ilişkilerin daha da güçlenmesini amaçlıyor.

ROOTS & ROUTES Cologne e. V. (RRCGN) 2013 senesinde kurulmuş kar amacı gütmeyen bir kurumdur. Uluslararası ROOTS & ROUTES network’ünün bir parçası olarak uluslararası değişim, kültürel çeşitlilik ve disiplinler üzeri sanat projeleri gerçekleştirmektedir. Genç sanatçılar ve medya yaratıcıları, yaratıcı ve profesyonel gelişimlerinde ve de bölgesel ve uluslararası çevrelerinin güçlendirilmesinde desteklenmektedir.

Barış için Müzik Vakfı; temel amacı, mümkün olduğu kadar fazla çocuğa karşılıksız müzik eğitimi olanağı sağlamak ve barışın sesini müzikle duyurmak olan, Edirnekapı’da bugüne kadar imkânları sınırlı binlerce çocuğa ortak sosyal ve kültürel yaşam alanları oluşturarak, sanata katılım hakkı önündeki engelleri kaldırmayı hedefleyen bir kuruluş. Kapılarını hiçbir ayrım gözetmeden müzikle buluşmak isteyen tüm çocuklara açan Barış için Müzik Vakfı’nın çatısı altında bugün Barış için Müzik Orkestraları, Barış için Müzik Korosu ve Barış için Müzik Bakır Üflemeliler Topluluğu, Barış için Müzik Yaylı Beşlisi, Barış için Müzik Yaylı Orkestrası ve Barış için Müzik Big Band olmak üzere altı topluluk faaliyet gösteriyor.

Proje, Alman Dışişleri Bakanlığı tarafından finanse edilmektedir.

Sorularınız için iletişim bilgileri:

Barış için Müzik Vakfı
Yusuf Bahar
Proje Koordinatörü
T +90 543 4107920
yusufbahar3105@gmail.com
bilgi@barisicinmuzik.org

Gençlik Köprüsü Türkiye-Almanya iletişim bilgileri
Ceyda Özdemir Ertan
Proje Koordinatörü
T: +90 212 5220030
ozdemir@genclikkoprusu.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen