-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

3 Kasım 2015 Salı

Aktivist Programı Destek Başvuruları


Sivil toplumun tüm aktörlerini kapsayan, başvuru ve uygulama süreçleri kolaylaştırılmış, esnek ve şeffaf bir yaklaşımla gerçekleştirilen, başvurucu uygunluğu bakımından en geniş sivil toplum destek programı olan Aktivist Programı destek başvurularını 26 Kasım Çarşamba günü saat 13:00’de tekrar açıyor!

Sivil Düşün Aktivist Programı, Avrupa Birliği’nin sivil toplum alanını desteklediği hibe programlarından farklı olarak örgütlü olan veya bağımsız çalışmak isteyen; örgütlense bile tercihen veya yapısal sıkıntılardan dolayı tüzel kişilik edinmek istemeyen sivil toplum örgütlerini; daha eşit bir yaşamın önündeki engellere, yaşadığı alanda gördüğü sorunlara veya hak ihlallerine çözüm geliştirmek isteyen aktivistleri hedef alıyor.

Aktivist Programı ile hak temelli çalışmalar yürüten sivil toplum örgütleri, sivil işbirlikleri, ağlar, platformlar, sendikalar, kent konseyleri, kar amacı gütmeyen diğer yapılar ve aktivistlerin, katılımcı demokrasinin, eşitlik ve özgürlük değerlerinin geliştirilmesine katkıda bulunan çalışmalarını destekliyoruz. Dezavantajlı grupların gereksinimlerine cevap vererek eşitliğin ve çoğulculuğun sağlanmasına katkıda bulunuyoruz, verdiğimiz desteklerin sivil toplumun gereksinimlerine doğrudan cevap vermesine önem veriyoruz.

Bugüne kadar Sivil Düşün Aktivist Programı tarafından desteklenmiş olan aktivist çalışmalarının bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen