-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

13 Ağustos 2015 Perşembe

“Yurtdışı Hukukçular Buluşması – Türkiye” Uluslararası Hukuk Eğitim Semineri


T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, yurtdışında yaşayan hukukçuların hukuk deneyimlerinin artırılmasına yönelik olarak 09 – 13 Eylül 2015 tarihlerinde Ankara ve İstanbul’da yurtdışındaki vatandaşlarımızı ilgilendiren temel hukuki konulara ilişkin eğitim semineri düzenleyecektir.

Dili Türkçe olarak gerçekleştirilmesi planlanan söz konusu program kapsamında öncelikle Yabancı Mahkeme Kararlarının Türkiye’de Tanınması ve Tenfizi, Uluslararası Adli İşbirliği konuları işlenecek, uygulamada sıkça karşımıza çıkan Sosyal Güvenlik Hukukunun Uluslararası Boyutu, Mal varlığına İlişkin Haklar ve Sorunlar konuları incelenecek; akabinde İnanç Özgürlüğü ve Ayrımcılık Özelinde İnsan Hakları konusu işlenecektir.

Sunumlar, alanında deneyimli ve yetkin akademisyenler, uzun süreli deneyime sahip uzmanlar ve yöneticiler tarafından yapılacaktır. Sunumların akabinde, interaktif katılım ve bilgi alışverişi şeklinde gerçekleşecek çalıştaylar düzenlenecektir. Ayrıca sunum saatlerinin haricinde kurum ziyaretleri gerçekleştirilecektir.

Eğitim Programı, yurtdışında ikamet eden ve bu ülkelerde bulunan hukuk fakültelerinde lisansını tamamlamış hukukçuların başvurularına açık olacaktır.

Program süresi olan 5 gün boyunca konaklama, planlanan her türlü faaliyetlere katılım Başkanlığımız tarafından karşılanacaktır. Katılımcılar sadece kendilerine ait gidiş-dönüş uçak biletleri ve havaalanı transfer ücretlerini karşılayacak; başka herhangi bir ek ödeme yapmayacaktır.

Programa başvuru için ekte bulunan başvuru formunun doldurulması suretiyle elektronik başvuru yapılması yeterli olacaktır. Başvuru için son tarih 24 Ağustos 2015 mesai bitimi olarak belirlenmiştir. Programa toplam 30 katılımcının kabul edilmesi düşünülmektedir.

Program Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

Program Konuları İçin Tıklayınız

Elektronik Başvuru Formu İçin Tıklayınız


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen