-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

6 Ağustos 2015 Perşembe

Vakıf, Belediye Bursları



Vakıfların, belediyelerin  vb kurumların  bursları hakkında bilgiye aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz:

  • Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, akademik olarak başarılı ve yetenekli, aynı zamanda maddi imkanı yetersiz olan Üniversite öğrencilerine karşılıksız burs vermektedir. 

    Burs başvuruları her yıl 01 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında Anadolu Vakfı’nın internet sitesi olan www.anadoluvakfi.org.tr adresinden form doldurmak sureti ile online olarak yapılır.

  • Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilen “Ortaöğrenim Bursu” ile üniversite öğrencilerine verilen “Yükseköğrenim Bursu” için başvurular aşağıda yer alan tarihler arasında açılacaktır. 

    Ortaöğrenim Bursu      : 14 Eylül 2015 – 14 Ekim 2015
    Yükseköğrenim Bursu : 15 Eylül 2015 – 30 Ekim 2015 

    2015 – 2016 eğitim öğrenim yılı için belirlenen tarihler arasında www.vgm.gov.tr internet sitesinden yapılacaktır.

  • Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Gençlik Bursu  başvuruları ara sınıflar için 3 Ağustos, yeni kayıt yaptıranlar için ise 15 Ağustos’ta açılacaktır. 

    Başvurular internet üzerinden www.tog.org.tr adresine yapılır.

  • Piyalepaşa Gayrimenkul Burs Başvuruları 1 Ağustos – 21 Ağustos 2015 tarihleri yapılacaktır. Başvuru ve detaylı bilgi için burs@piyalepasa.com.tr ile iletişime geçebilirsiniz.

  • Rönesans Eğitim Vakfı, 2009 yılındaki kuruluşundan bu yana yaklaşık 3.500 öğrenciye karşılıksız burs vermiştir. 2015-2016 burs başvuruları Ağustos ayı içerisinde başlayacaktır. 

    Başvurular www.rev.com.tr adresinden gerçekeştirilecektir.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ikamet eden ve 4 yıllık üniversite kazanarak 1. sınıfa başlayacak olan öğrencilere geçen yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenim yardımı verecek.

    Başvurular 20 Ağustos-31 Ekim 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular www.mersin.bel.tr web sitesinde açılacak olan ‘Öğrenim Yardımı Başvuru Sayfası’ndan yapılacaktır.

  • İstanbul Sanayi Odası Vakfı (İSOV) İstanbul ve çervresindeki illerde öğrenim gören, Kredi Yurtlar Kurumu haricinde başka biryerden burs almayan başarılı öğrencilere burs sağlamaktadır.

    Burs adayları 01-30 Eylül tarihleri arasında http://www.isov.org.tr/ web sayfası üzerinden online başvuru yapabilirler.

  • Akman Holding Burs  başarılı ve desteğe ihtiyacı olan öğrencilere burs vermektedir. Başvuruların değerlendirilmesi (Temmuz ve Ağustos) ile aylık burs ödemeleri Ekim ayında başlar ve 9 ay devam eder.

    Burs Başvuru Formu için  ik@akman.com.tr mail adresine gönderiniz

  • Çağdaş Eğitim Vakfı (ÇEV) ilköğretim ve lise öğrencileri ve üniversite öğrencilerine burs sağlamaktadır.

    Başvurular 20 Temmuz -31 Ağustos tarihleri arasında www.cev.org.tr web sitesinden yapılır.

     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen