-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

14 Ağustos 2015 Cuma

Toplumsal Cinsiyet Araştırmaları Makale Ödülü

Ankara Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Satı Atakul Toplumsal Cinsiyet Araştırmaları Makale Ödülü verecek. Bu yılki ödül verilecek alan “Toplumsal Mücadele ve Direnişte Anne Olarak Kadınlar” olarak belirlendi.

Başvuru Koşulları:
  1. Yarışma, tüm sosyal ve beşeri bilimler lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine ve mezuniyet tarihinin üzerinden en fazla bir sene geçmiş olan araştırmacılara açıktır.
  2. Yarışmaya gönderilen makalelerin toplumsal cinsiyet alanında yarışma temasına uygun özgün bir araştırmanın verilerine dayanması veya alana özgün bir kuramsal tartışmayla katkıda bulunması gerekmektedir.
  3. Yarışmaya gönderilen makalelerin herhangi bir yerde yayımlanmamış, başka bir yarışmada ödül kazanmamış ve yayım haklarının verilmemiş olması gereklidir.
  4. Makalelerin dili Türkçe olmalıdır.
  5. Makaleler başlık, dipnotlar ve referanslar dahil 10.000 kelimeyi aşmamalı, dipnotlar sayfa altına değil makale sonuna eklenmelidir.

Makalelerin son teslim tarihi: 1 Eylül 2015

Sonuçların açıklanma tarihi: 1 Ekim 2015

Ödül Töreni: 12 Ekim 2015

Katılım için:

Katılımcılar makalelerini elektronik posta yoluyla satiatakulmakale@gmail.com adresine ulaştırmalıdırlar. Katılımcılar makale ile birlikte, yazarın adı, üniversitesi, açık adresi, telefon numaraları ve elektronik posta adreslerine ilişkin bilgilerin yer aldığı özgeçmişlerini göndermelidirler.

Satı Atakul Toplumsal Cinsiyet Araştırmaları Makale Ödülü 2015 yılı için 1000 TL olarak belirlenmiştir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen