-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

13 Ağustos 2015 Perşembe

İklim Değişikliği, Çevrem ve Ben

İklim değişikliği yaşamımızı tehdit ediyor. Çevremizi değiştirip, zarar veriyor. Bu ilerlemeyi durdurmak ve çevreyi korumak adına birçok büyük ya da küçük çaplı fikirler ve çabalar bulunuyor. Bu işe kendini adamış, örnek alınması gereken birçok insan var ve biz de bu insanları, onların hikayelerini, projelerini ve hayallerini tanımak ve öğrenmek istiyoruz. Almanya Büyükelçiliği bu konuyla ilgili bir kısa film yarışması düzenliyor. Bize, aşağıdaki konulara değinen kısa filminizi yollayın:
  • Ben ve çevremdeki insanlar iklim değişikliğine karşı ne yapıyor/uz? Çevreyi korumak için hangi faaliyetlerde bulunuyor/uz?
  • İklim değişikliği beni, hayatımı ve çevremi nasıl etkiliyor? Kendisini nasıl belli ediyor ve gelecekte nasıl belli etmeye devam edecek?

Film 5 dakikadan uzun olmamalı ve konusu Türkiye’deki vatandaşlar için anlaşılır olmalıdır. Filmler deneyimli bir jüri tarafından değerlendirilecektir. Kazananların açıklanması ve ödül töreni Türkiye’deki Almanya Büyükelçisi tarafından gerçekleştirilecektir. Ödül alan filmler ödül töreni esnasında gösterilecek ve Almanya Büyükelçiliği’nin Youtube kanalında yayınlanacaktır.

İşte ödüllerimiz:
  • Büyük Ödül: 5.000 €
  • 2.lik Ödülü: 2.000 €
  • 3.lük Ödülü: 1.000 €

İlginizi çekti mi? Sormak istedikleriniz mi var? Katılım koşulları ve ayrıntılar için Katılım Koşulları [pdf, 43.44k] bakınız.

Sorularınız için e-mail adresi: presseankara@gmail.com

Son başvuru ve gönderim tarihi: 30 Ekim 2015

Kaynak  için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen