-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

13 Ağustos 2015 Perşembe

YTB Herkes için Adalet Mali Destek Programı


Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından uygulanan Herkes İçin Adalet Programı’nın amacı; Yurtdışında yaşayan vatandaşların yasal hak ve yükümlülükleri ile ilgili bilgilendirilmeleri, sıklıkla yaşanan hukuki sorunlara yönelik farkındalığın artırılması ve hukuki sorunlara çözüm üretebilecek destek mekanizmalarının geliştirilmesidir.

Bu program çerçevesinde YTB tarafından proje bütçesine sağlanabilecek en çok tutar 250.000,00 TL’dir. Bu program kapsamında; kâr amacı gütmeyen tüzel kişilerden, ABD, Almanya, Avustralya, Avusturya, Belçika, Birleşik Krallık, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İsveç, İsviçre, İtalya, Kanada, Norveç ve Türkiye’de kurulmuş; Sivil Toplum Kuruluşları (Dernekler, Vakıflar, Odalar vb.) ve üniversiteler (başvurunun uygun bulunması halinde rektörlük onayının belgelenmesi şartıyla fakülteler, araştırma merkezleri, enstitüler, dil merkezleri) başvuru yapabilirler.

Daha fazla bilgi için web sitesini bu bağlantıdan ziyaret edebilir, Program rehberini bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen