-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

14 Ağustos 2015 Cuma

TİKA Afganistan'daki Yetimleri Unutmuyor


Afganistan’da yetimlerin sorunlarına üst düzey kamu görevlilerinin ve toplumun dikkatini çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında bu ay yetimlere TRT Türk programlarından Dostluk Kervanı Programı heyeti hizmet etti.

TİKA, Afganistan’da gerçekleştirdiği projelerle faaliyetlerine devam ediyor. Afganistan’da birçok alanda önemli projelere imza atan TİKA tarafından Afganistan’da Yetimlerin sorunlarına üst düzey kamu görevlilerinin ve toplumun dikkatini çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirilen etkinlik kapsamında bu ay yetimlere TRT Türk programlarından Dostluk Kervanı Programı heyeti hizmet etti.

Etkinlik kapsamında TRT Türk Dostluk Kervanı heyeti, İstanbul Dostluk Yetimhanesi sakinlerine yemek servisi yaptı ve birlikte TİKA Kabil PKO yerleşkesinde oyunlar oynandı, sohbet edildi.

Etkinlik sırasında yapılan röportajda TİKA Kabil Program Koordinatörü Süleyman Şahin, son bir yıl içinde 8 Bakan, 30 Milletvekili ve çok sayıda üst düzey görevli ve basın mensubunun bu etkinliğe katıldığını belirtti. TİKA Kabil Program Koordinatörü Şahin, TİKA’nın yetimlere yönelik programlarının artarak devam edeceğini kaydetti.


Etiketler: #TİKA, #Afganistan, #Başbakanlık #Yetim, #Destek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen