-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

9 Ağustos 2015 Pazar

Gevaş Belediyesi 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması


Yarışma üç kategoriden oluşmaktadır,

  1. Gevaş’ta Tarih, 
  2. Gevaş’ta Doğa, 
  3. Gevaş’ta İnsan ve Yaşam.


Yarışmanın konusu Van‬’ın ‎Gevaş‬ ilçesi ve bağlı köyler ile sınırlandırılmıştır.
Katılım tarihleri, 15 Mayıs-15 Ağustos 2015'tir.

Türkiye'nin ve Doğu Anadolu Bölgesinin tarihi ve doğal yapısı ile önemli turizm merkezlerinden biri olan Gevaş’ta bir ilke daha imza atılıyor. Belediye tarafından ilçede ilk kez fotoğraf yarışması düzenleniyor.

Gevaş Belediyesi tarafından bu yıl ilki yapılacak olan “1. Ulusal Fotoğraf Yarışması”nda dereceye girenler altın ile ödüllendirilecek. Belediye Başkanı Sinan Hakan, “Gevaş’ta Doğa, Kültür Ve Yaşam” konulu fotoğraf yarışmasının ilçe tanıtımına büyük katkı sunacağını belirtti. Başkan Sinan, “Bu yarışma ile Türkiye’nin ve Doğu Anadolu Bölgesi’nin tarihi ve doğal yapısı ile önemli turizm merkezlerinden biri olan Gevaş’ın fotoğraflarla en iyi şekilde anlatılacağını  amaçlıyoruz.

Muazzam doğal güzelliklerin içinde binlerce yıldır varlığı sürdüren kültürel miras, tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçıların gözüyle yeniden yorumlanacak.  Van Gölü’nün masmavi sularının hayat verdiği bu eşsiz coğrafyada hayat bulmuş onlarca medeniyete ait kültürel değerler, insan ve doğa yaşamı yeniden anlam kazanacak. Bu yarışma ilçede bir ilk. Doğa, kültürel ve varlıkları ile bölgenin en önemli turizm yerlerinden bir olan ilçemizde bir farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz” dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen