-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

6 Aralık 2015 Pazar

Uluslararası Gazetecilik ve Medya Yüksek Lisans Programı


Erasmus Mundus Gazetecilik Master Programı, küresel değişimleri raporlama ve analiz etme konusunda sağlam bir temel sunan iki yıllık uluslararası bir programdır. Program gazetecilik temelinde verilmekte olup, medya çalışmaları, gazetecilik ve sosyal bilimler alanlarını kapsamaktadır.

Mundus Gazetecilik Programı, tüm öğrenciler için ilk yıl Aarhus Üniversitesi ve Danimarka Medya ve Gazetecilik Okulu’nda, ikinci yıl ise program kapsamında City University (London), Swansea University, University of Amsterdam, University of Hamburg’da eğitim fırsatı sunuyor.

Başvurmak isteyen adayların program başlamadan önce lisans eğitimlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

A kategori burs için: 2 8 AB üye ülkesi ve EFTA ve EEA üyesi ülke dışından başvuru yapacak adaylar bu burs kapsamındadır. Başvurmak isteyen adayların son beş yıl içinde bahsedilen ülkelerde 12 aydan fazla çalışmamış ve eğitim görmemiş olmaları gerekmektedir. B kategori burs için:28 AB üyesi ülke vatandaşları EFTA ve EEA üyesi ülke vatandaşları bu burs kapsamına girmektedir A kategori burs kriterlerini kapsamayanlar bu kategoriye başvurabilirler.

Erasmus Mundus Uluslararası Gazetecilik ve Medya Yüksek Lisans Programı için son başvuru tarihi 10 Ocak 2016’dır.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen