-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

15 Aralık 2015 Salı

STK'lar İçin Görselleştirme ve Sosyal Medya Araçları


Konuşmak, öğrenmek, meraklanmak, heyecanlanmak, bir araya gelmek, paylaşmak için Things kapsamında buluşmalar organize ediliyor. Bu sefer ki konu ”Sivil Toplum Kuruluşları İçin Görselleştirme ve Sosyal Medya Araçları”

Atölyede konuşulacak, kullanım hakkında bilgi sahibi olunacak bir kaç araç şu şekilde;

Canva, Piktochart, Easel.ly, Line.do, Mindmeister, Death to Stock Photo, Moovly, GoAnimate, Prezi, Slideshow, Hootsuite, Tweet Deck, Mailchimp, Google Alert, Socialbro, Google Drive, Bit.ly, Wetransfer, İnvolver, Fanrx, Picmonkey, Copypastecharacter, Fakers.statuspeople, Social Media Image Maker, Name Check, İfttt, Twittercounter, Topsy, Sharetally

Yer: Bilgi Üniversitesi Sosyal Kuluçka Merkezi
Ulaşım için tıklayınız.
Tarih: 23 Aralık 2015 18:00 – 21:00

Things nedir ve neler yapmaktadır?

Things Projesi sosyal değişim ve sosyal teknoloji ile ilgilenen kişileri bir araya getiren ve topluluk bağlarını güçlendirmeyi amaçlayan bir oluşum. Bu niyet ile ile 2014/2015 yılında İstanbul’da aylık buluşmalar, Things Challenge, Hackathon ve Things Kamp düzenlenmiş ve birçok sivil toplum kuruluşuyla, uzmanlarla, aktivistlerle ve gönüllülerle çalışmaktadır.

Web sitesi için tıklayınız

Things’in önümüzdeki planları nelerdir?

Things, önümüzdeki bir sene içerisinde teknolojinin görselleştirme araçlarını keşfetmek ve bu keşfediş sırasında topluluk ağları örmek için alanlar açmaya niyet ediyor. Aynı zamanda İstanbul dışında İzmir, Ankara, Eskişehir ve Adana’da yeni etkinlikler yapmaya başlıyor.

Atölye hakkında sorularınız için

Başvuru için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen