-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

29 Aralık 2015 Salı

Go Green in the City Yarışması Ocak'ta Başlıyor


Schneider Elektrik tarafından düzenlenen yarışmaya dünyanın her yerinden en az lisans 2. sınıfta olan, yüksek lisans veya işletme yüksek lisansı yapan işletme ve mühendislik öğrencileri katılabilmektedir. Yarışmanın sonunda kazananlara Paris’e ve dünyanın her yerine seyahat fırsatı ve Schneider Elektrik firmasında iş olanağı sağlanacaktır.

Go Green in the City 2016 yarışması Schneider Elektrik firması tarafından düzenlenen akıllı enerji sistemleriyle ilgili bir öğrenci yarışmasıdır. ‘Sürdürülebilir Enerji Çözümleri’ ile ilgili düzenlenen bu yarışma sizin için yeni bir deneyim olacaktır. Dünyanın her yerinden katılan iki kişilik öğrenci ekiplerini, enerji yönetimiyle ilgili sorunlara kendi yenilikçi çözümlerini sunmaları için dünyanın önde gelen elektrik firması olan Schneider Elektrik firmasının düzenlediği yarışmaya davet ediyoruz.

Yönetim veya mühendislik bölümünde en az ikinci sınıf öğrencisi olan 18 yaşından büyük master veya MBA öğrencisi herkes yarışmaya katılabilir. Eylül 2016’da seçilen 12 yarışmacı Paris’e davet edilecektir ve jüri önünde kendi fikirlerini paylaşacaklardır. Kazananlar dünya çapında seyahat ve Schneider Elektrik firmasında iş fırsatı yakalayacaklar.

Başvurular Ocak 2016’da açılacaktır ve ön kayıt gereklidir. Son başvuru tarihi 15 Nisan 2016’dır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen