-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

15 Aralık 2015 Salı

“Çanakkale Savaşları” Konulu Ödüllü Resim, Minyatür ve Makale Yarışması


Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı olarak “Çanakkale Savaşlarının 100. Yılı” etkinlikleri çerçevesinde, uluslararası öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin; Çanakkale Savaşları’nın önemini, kültürel, sosyal, siyasi ve uluslararası etkilerini kavrayabilmeleri ve konu hakkındaki bilgilerinin artırılabilmesi amacıyla, “Çanakkale Savaşları” konulu ödüllü resim, minyatür ve makale yarışması düzenliyoruz.

Resim ve minyatür yarışmasına; Türkiye’deki üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültelerinde öğrenim gören Türk ve uluslararası öğrencileri; makale yarışmasına ise Türkiye’de yükseköğrenim gören tüm uluslararası öğrencileri katılmaya davet ediyoruz.

Birinci ülkesine gidebilecek

Katılan her eserin kendi dalında ayrı ayrı değerlendirileceği yarışmada, resim ve minyatür dalında yarışacak eser sahiplerinin Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi veya Uluslararası Öğrenci olması gerekiyor. Makale dalındaki eserler ise sadece uluslararası öğrencilerden kabul edilecek. Yarışmada resim, minyatür ve makale dallarında ayrı ayrı ödüllendirme yapılacak. Katıldığı dalda birinci olan yarışmacı eğer uluslararası öğrenciyse ülkesine gidiş-dönüş uçak bileti, dizüstü bilgisayarı, 3 günlük Çanakkale gezisi ve 1000 TL değerinde kitap ve kırtasiye çeki verilecek. Yarışmada birinci olan öğrenci Türk ise gidiş-dönüş en fazla 2 bin 500 TL değerinde uçak bileti ve diğer ödüllerin sahibi olacak.

Ödüller Çanakkale’de verilecek

Yarışmada ikinci olan öğrenciye 3 günlük Çanakkale gezisi, İpad 4 ve 1000 TL değerinde kitap ve kırtasiye çeki verilecek. Yarışmanın 3’üncüsü ise 3 günlük Çanakkale gezisi, 1000 TL değerinde kitap ve kırtasiye çeki ve Müzekart ile ödüllendirilecek. Yarışmada ayrıca mansiyon ödülü de verilecek. Mansiyon ödülü kapsamında 500 TL’lik kitap ve kırtasiye çeki ve Müzekart verilecek. Katılımcıların 29 Ocak 2016 tarihine kadar başvurabileceği yarışmanın ödül töreni 18 Mart 2016 tarihinde Çanakkale’de düzenlenecek.

Katılımcılar eserlerini aşağıda belirtilen posta adresine gönderebilirler:

T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı
Uluslararası Öğrenciler Daire Başkanlığı
Oğuzlar Mah. Mevlana Bulvarı No: 145 P.K: 06520 Balgat – ANKARA

Son başvuru tarihi 29 Ocak 2016 Cuma günüdür.

Yarışma şartnamesi için tıklayınız.
Ödül yönergesi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen