-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

15 Aralık 2015 Salı

“İŞte GENÇ” Projesi Katılımcılarını Arıyor..

İzmir Valiliği koordinatörlüğünde, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İŞKUR Konak Hizmet Merkezi, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Genç İşi Kooperatif ortaklığında hazırlanan Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı’nın desteklediği, Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilecek “İŞte GENÇ” Projesi katılımcılarını arıyor.

Yapılandırılmış Diyalog Projesi “İŞte GENÇ”, İzmir’in dezavantajlı ilçelerinde yaşayan gençler (engelli, göçmen ve uzun süreli işsiz) ile İzmir’de genç istihdamı alanındaki karar alıcılar ve uzmanları bir araya getirerek, Sürdürülebilir Genç İstihdamı Politika Metni’nin hazırlanmasına görüş ve önerileri ile katkıda bulunmalarını amaçlamaktadır.

İŞte GENÇ Projesi kapsamında 20-21-22 Ocak 2016 tarihlerinde 3 günlük Çalıştay programı ve 9 Mart 2016 tarihinde 1 günlük bir Zirve toplantısı gerçekleştirilecektir. Başvurusu kabul edilen katılımcıların her iki etkinliğe de katılımı gerekmektedir.

Çalıştay ve Zirve etkinliklerinde ulaşım, konaklama ve yemek masrafları proje bütçesinden karşılanacaktır.

Başvuru formunda yazdığınız tüm bilgiler gizli tutulacaktır. Katılım durumunuz, sorulara verdiğiniz yanıtlar çerçevesinde değerlendirilecek yüz yüze ve on-line görüşmeler neticesinde kesinlik kazanacaktır. Bu nedenle lütfen açıklayıcı bilgiler veriniz.

Not: 
Başvuru için son tarih 11 Ocak 2016′dır. (Son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular değerlendirilmeyecektir.)

Soru, görüş ve önerileriniz için; istegenc35@gmail.com e-posta adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Başvuru için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen