-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

29 Aralık 2015 Salı

İletişim Eğitimi için Kısa Dönem Uzman Çağrısı


TACSO Türkiye, projenin STÖ'lerin Görünürlüğünü Artırma bileşeni kapsamında düzenleyeceği Sivil Ağlar ve Platformlara Yönelik İletişim Ana akımlaştırma Eğitimi ile, katılımcı ağ ve platformların iletişim stratejilerini ve iletişim eylem planlarını geliştirmelerini sağlamayı hedeflemektedir.

Sivil ağlar ve platformlar için iletişim stratejileri ve eylem planlarının, üyeler arasındaki işbirliğini sürdürmek ve ortak savunuculuk faaliyetlerinin etkisini güçlendirmeye yönelik 
önemli bir etkiye sahip olduğu fikri temel alınarak hazırlanacak eğitim programının, teorik bilgiden ziyade "yaparak öğrenme" prensibine ve katılımcılar arasında deneyim paylaşımına dayanması hedefleniyor.

En az iki kişilik bir eğitmen ekibi olarak başvurmaları beklenen kısa dönemli uzmanların, 3 günlük Sivil Ağlar ve Platformlara Yönelik İletişim Ana akımlaştırma Eğitimini tasarlayarak vermeleri, eğitim sonrasında iletişim stratejileri ve eylem planlarının oluşturulması konusunda katılımcılara destek sağlamaları ve eğitimi raporlamaları beklenmektedir.

2016 Şubat ayında gerçekleştirilecek eğitim programına uzman olarak başvuruların iletilmesi için son tarih 5 Ocak 2016'dır.

Eğitim programı ile başvuru kriterleri ve sürecine ilişkin detaylı bilgiyi içeren Açık Çağrı metnine TACSO web sayfasında bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen