-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

16 Eylül 2015 Çarşamba

Yeni Film Fonu 2. Dönem


Anadolu Kültür ve !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin ortaklığıyla kurulan Yeni Film Fonu’nun ikinci dönem başvuruları 3 Eylül – 15 Ekim 2015 arası fonun web sitesinden yapılabilir.

Değişime yol açan, en geniş tanımıyla insan haklarını, eşitlik ve özgürlüğü ilke edinen, azınlığın sesi olan dayanışmacı filmlere destek olan Yeni Film Fonu’na uzun, orta ve kısa metrajlı kurmaca dışı filmler başvurabilecekler. Uzun ve orta metrajlı filmler geliştirme, prodüksiyon ve post-prodüksiyon aşamalarına; kısa metrajlı filmler ise sadece prodüksiyon ve post-prodüksiyon aşamasına başvuru yapabilirler. Ayrıntılar ve başvuru koşulları fonun web sitesinden incelenebilir.

Yeni Film Fonu nedir?

Yeni Film Fonu kendimizle, birbirimizle ve gezegeni paylaştığımız diğer canlılarla barış içinde yaşayabildiğimiz bir dünyanın hayaliyle yola çıkıyor. Biçim ve içerikte dönüştürücü hikâyeleri, türler arası sınırları zorlayan anlatımları, farklı karşılaşmaları ve deneyimleri gündeme getiren projeleri katkısıyla güçlendirmeyi hedefliyor. Çok sesliliği teşvik eden bir platform yaratarak, bağımsız sinema üretiminin gelişmesine olanak tanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen