-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

15 Eylül 2015 Salı

Time To Move Kartpostal Yarışması

13-30 yaş aralığında Avrupalı bir genç misiniz?

4 Ekim 2015’e kadar bulunduğunuz yerin bir kartpostalını göndererek Time to Move kartpostal yarışmasına katılın ve 22 günlük Avrupa tren bileti kazanma şansı yakalayın!

Kendi memleketinizin veya ülkenizin bir fotoğrafını çekin ve onu tanımlayacak bir metin ile birlikte (örneğin “Paris’ten selamlar” gibi) Time to Move internet sayfasına veya Eurodesk Facebook sayfasına yükleyin. Kolaj, çizim, boyama veya grafik tasarım gibi yaratıcı teknikler memnuniyetle kabul edilmektedir.

Ziyaretçiler, yarışma sayfasından en beğendikleri kartı seçmeye davetlidirler. Yarışmanın sonunda Eurodesk, en çok beğeni almış 20 kartpostal arasından en iyi iki girişi belirleyecektir. Kazanan iki kişi Avrupa çevresinde seyahat etmek üzere 22 günlük InterRail tren bileti ile ödüllendirilecektir.

Yarışma, “Time to Move” kampanyasının bir parçası olarak Eurodesk tarafından organize edilmektedir ve 21 Eylül ile 4 Ekim arası gerçekleştirilecektir. Yarışmanın amacı; gençlere yararlanabilecekleri kaynaklar ve uluslararası hareketlilik fırsatları hakkında bilgi vermektir. Yarışma InterRail tarafından desteklenmektedir.

Kaynak için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen