-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

15 Eylül 2015 Salı

GBİ Gönüllü Üniversite Koordinatörü Arıyor


Üniversite Koordinatörü, kendi üniversitelerinde, GBİ Genel Merkez Yönetim Kurulu’ndan sonra en yetkili kişidir. Genel Merkez Teşkilatlanma ve Halkla İlişkiler Direktörü ile koordineli bir şekilde GBİ Yönetim Kurulu’nun almış olduğu kararlar doğrultusunda, derneğin üniversite ile aktif etkileşimini sağlar.

GBİ Akademi bünyesinde, ayda bir gerçekleştirilecek olan, “Serbest Kürsü” organizasyonunun tanıtımında aktif rol alır ve tıpkı Genel Merkez bünyesindeki gibi, ayda bir kendi üniversitesinde Serbest Kürsü organize eder. (Serbest Kürsü hakkında ayrıntılı bilgi seçilen üniversite koordinatörlerine daha sonra verilecektir.)

Yine GBİ Akademi bünyesinde, 2 ayda bir gerçekleştirilecek olan, “GBİ Talks” organizasyonunun tanıtımında aktif rol alır ve tıpkı Genel Merkez bünyesindeki gibi, 2 ayda bir kendi üniversitesinde GBİ Talks organize eder.( GBİ Talks organizasyonunun formatı ile ilgili bilgiler seçilen koordinatörlere daha sonra verilecektir.)

Koordinatör seçilecek kişinin koordinatörlüğe başladıktan sonra en geç 3 ay içerisinde kendi okulunda bir kulüp kurar. Koordinatör seçilecek kişinin koordinatörlüğe başladıktan sonra en az 2 iki ay içerisinde en az 5 kişilik bir ekip oluşturur.

Derneğin organizasyonlarının kendi üniversitelerinde tanıtımını sağlar ve periyodik aralıklarla Teşkilatlanma ve Halkla İlişkiler Direktörü’ne GBİ&Üniversite etkileşimi hakkında bilgi verir.

GBİ Yayın Organı GENCBARİS.COM’u kendi üniversitesinde tanıtır, yazar ve yazı havuzu oluşturulması ve çeşitlendirilmesi konusunda kendi üniversitesi yerelinde aktif katılım sağlama adına çalışma yürütür.

Üniversitesinde GBİ ’ye üye olmak isteyen kişilerin üyelik belgelerinin düzenlemesine yardımcı olur ve üyelik belgelerinin Genel Merkez Yönetim Kurulu’na ulaşmasını sağlar.

En önemlisi, GBİ Üniversite Koordinatörü, GBİ için çok önemli bir vazife icra ettiğinin bilincinde olarak derneğin misyonuna ve ilkelerine uygun hareket eder.

GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Not: Linkteki formu doldurduktan sonra sonda bulunan dosya yükleme bölümünden özgeçmişinizi word veya pdf formatında dosya ismi “adsoyad” olacak şekilde yükleyiniz.(örnek: alicandan.docx veya alicandan.pdf)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen