-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

29 Eylül 2015 Salı

Sinepark Kısa Tür Filmi Festivali


2007 yılından bu yana Galatasaray Üniversitesi Medya Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen Kısa Tür Filmi Festivali Sinepark’a başvurular bu yıl da web üzerinden gerçekleşecek. Sekizinci Sinepark’a başvuracaklar; doğada yok olması 100 yıl alan alüminyum, 1000 yılı bulan polikarbon ve farklı metal, boya karışımlarından üretilen DVD kopyalar yerine, filmlerinin web bağlantılarını gönderecekler.

Her yıl olduğu gibi korku, aksiyon, fantastik ve bilimkurgu türündeki kurmaca kısa filmlerin “Korku Tüneli” , komedi filmlerinin“Komikaze” , dramların “Alabora” , belgesel filmlerin “Çarpışan Aramalar” , deneysel kısa filmlerin “Labirent” ve lise öğrencilerinin kısa filmlerinin “Atlıkarınca” bölümlerinde değerlendirileceği 8ci Sinepark Kısa Tür Filmi Festivali 9-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu yılki festivalin jürisi yönetmen/senarist Hüseyin Karabey, yapımcı Sevilay Demirci, oyuncu/yönetmen Caner Özyurtlu, sinema yazarı/İstanbul Modern Sinema Direktörü Müge Tüfenk ve kurgucu Çiçek Kahraman’dan oluşacak.

En iyi film Kariyo&Ababay Vakfı tarafından 5000 TL ile ödüllendirilecek

Son başvuru tarihi: 4 Ekim 2015

Gösterim ve etkinlikler: 9-11 Aralık 2015
Ödül töreni: 11 Aralık 2015
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
Başvuru için tıklayınız
Karbon ayak izinizi hesaplamak için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen