-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

15 Eylül 2015 Salı

TÜBİTAK – ABD Ulusal Sağlık Enstitüsü (NIH) İkili İşbirliği Çağrısı



TÜBİTAK ile Amerika Birleşik Devletleri National Institutes of Health (NIH) arasında 25 Nisan 2013 tarihinde Bilim ve Teknoloji Alanında İşbirliği esasında imzalanan niyet mektubu uyarınca, ortak araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) projeleri desteklenecektir.

TÜBİTAK-NIH Ortak Ar-Ge Projesi Çağrısı 5 Eylül-8 Ekim 2015 tarihleri arası açık olacaktır.

Türk bilim insanları/uzmanlar için:

Türkiye’den giden Türk bilim insanları ve uzmanların uluslararası seyahat giderlerinin yanı sıra konaklama masrafları ve ayrıca yeme içme masraflarını karşılamak üzere 100 ABD Doları karşılığı Türk Lirası gündelik TÜBİTAK tarafından ödenir. Çağrı kapsamında yurtdışı seyahat desteği, konaklama ve yeme-içme desteğinin yanı sıra Türk tarafına TÜBİTAK tarafından ayrıca araştırma desteği de verilmektedir.

Çağrı ile ilgili halihazırda açıklanmış olan detaylara ABD’li araştırmacılar buradan, Türk araştırmacılar ise buradaki web sayfasından ulaşabilmektedir.

Söz konusu işbirliği çerçevesinde TÜBİTAK’a proje önerisi sunmak isteyen araştırmacıların, çağrının açılmasını takiben sisteme yüklenecek olan Proje Öneri Formu’nu elektronik olarak doldurması ve özellikle belirtilen belgelerin çıktılarının alınarak çağrının açıklanacak olan son başvuru tarihine kadar İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürlüğü, TÜBİTAK’a teslim edilmesi gerekmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen