-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

18 Ocak 2018 Perşembe

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Endüstriyel Gelişim Ve Verimlilik Mali Destek Programı

Programın genel amacı; “İmalatta Ar-Ge ve yenilikçiliğin ön plana çıkarılması, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarının azaltılması için TR72 Bölgesi’nde endüstrileşmenin artırılması ve katma değeri yüksek ürün imalatı için Bölge sanayisinin desteklenmesi” dir.
Endüstriyel Gelişim ve Verimlilik Mali Destek Programı’nın yukarıdaki amaç çerçevesinde belirlenen öncelikleri:
Öncelik 1. TR72 Bölgesi’nde Ar-Ge ve yenilikçiliğin desteklenmesi
Öncelik 2. TR72 Bölgesi’nde patent, faydalı model, endüstriyel tasarım, marka gibi fikri mülkiyet haklarının imalat sanayinde yaygınlaştırılması
Öncelik 3. Sivas ve Yozgat illerinde ürün çeşitlendirmesinin sağlanması ve üretimde kapasitenin artırılması
Toplam Bütçe: 10.000.000 ₺
Asgari/ Azami Destek Miktarı
50.000 ₺/500.000 ₺
Asgari/ Azami Destek Oranı
20 %/50 %
Azami Proje Süresi
12 Ay
Programa Özel Düzenlemeler
  • Ajans tarafından yürütülmüş olan mali destek programlarından yararlanmayan (sözleşme imzalamayan) KOBİlere ilave puan verilecektir.
  • Öncelik 3 kapsamında sunulacak projelerin uygulama yerleri Sivas ve Yozgat il sınırları içerisinde olmak zorundadır.
KAYS üzerinden proje başvuruları için son başvuru tarihi 16.03.2018 saat 23.50 olarak belirlenmiştir. Taahhütnamenin Ajansa teslim edilmesi için son tarih 23.03.2018 saat 18.00’dir.
Başvuru sahiplerinin KAYS sistemine kayıt olmaları, başvurularını online olarak doldurmaları, KAYS üzerinden üretilen taahhütnamenin Başvuru Rehberi’nde yazdığı şekilde e-imza ile imzalamaları veya e-imza ile imzalanmadığı hallerde ıslak imzalı ve matbu olarak Ajansa sunmaları gerekmektedir.
Belirtilen tarihlerden önce KAYS başvurusu tamamlanmayan, e-imza ile imzalanmayan veya e-imza ile imzalanmadığı hallerde ıslak imzalı ve matbu olarak Ajansa sunulmayan proje başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.
2017 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında programlar ve genel kurallar ile ilgili çok sayıda değişiklik yapılmıştır. Bu bağlamda ilgili programların rehberlerinin dikkatle okunması, başvurusu yapılması düşünülen projelerin değerlendirme sürecini başarılı tamamlayabilmeleri açısından büyük önem arz etmektedir.
Başvuru Rehberi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen