-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

18 Ocak 2018 Perşembe

4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı Çağrısı

4007 Bilim Şenliği Destekleme Programı, Bilim kültürünü ve bilim iletişimini toplumun daha geniş kesimlerine yaymak, bu sayede toplumun bilime olan ilgisini artırmak, çocukları ve gençleri tüm bilim alanlarında kariyer yapmaya özendirmek, bilim insanlarıyla farklı kesimleri kaynaştırmak ve bilimsel bilgiyi topluma eğlenceli bir ortamda aktarabilmek amacıyla hazırlanan sergi, atölye, laboratuvar çalışmaları ile tematik oyunlar, yarışmalar, sahne şovları, gösteriler, söyleşiler gibi tercihen etkileşimli uygulamaları içermekte.
Çağrı Kapsamı:
Doğa, bilim, teknoloji ve mühendislik ile ilgili konularda farkındalık oluşturmayı, bilimsel bilgiyi topluma eğlenceli ve anlaşılır bir şekilde kavratmayı ve toplumun her kesiminden ve her yaş grubundan kitlelerin katılımını sağlamayı amaçlayan açık ve / veya kapalı mekânlarda, bilimsel içerik, konu, kavram ve süreçleri daha çok etkileşimli uygulamalarla belirli bir program dâhilinde sunan etkinlikler bu çağrı
kapsamındadır. Bilim şenlikleri siyasi, etnik, sportif ve benzeri organizasyonlarla birleştirilemez.
Çağrı Alanları:
Proje önerileri aşağıdaki alanlardan bir veya birkaçını kapsamalıdır:
  • Doğa Bilimleri
  • Mühendislik ve Teknoloji Alanları
  • Tıbbi Bilimler
  • Tarımsal Bilimler
  • Sosyal ve Beşeri Bilimler
Hedef Kitle:
Bilim şenlikleri farklı eğitim ve yaş düzeyinde herkesin katılımına açık ve toplumun her kesimine hitap etmesi gereken organizasyonlardır. Belirli bir yaş veya eğitim grubuna yönelik projeler (örnek: sadece ana sınıfı öğrencilerine yönelik) panel değerlendirilmesine alınmayacak.
Başvuru Koşulları:
4007 destek programına; Üniversiteler, kamu ve belediye iştiraklerinin işlettiği bilim merkezleri, belediyeler ile diğer kamu kurum ve / veya kuruluşlar başvurabilir.
TÜBİTAK tarafından desteklenen 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı’nda proje yürütücüsü olmanın koşulu; en az lisans derecesine sahip olmak ve projenin yürütüldüğü kurum / kuruluşta tam zamanlı personel kadrosunda bulunmak.
Başvuru Tarihleri
Elektronik Başvuru Başlama Tarihi: 20 Kasım 2017
Elektronik Başvuru Son Tarihi: 22 Ocak 2018
*NOT: Başvurunun bilimsel değerlendirmeye alınabilmesi için, Arial 9 yazı tipinde hazırlanması ve toplamda 20 sayfayı geçmemesi gerekmektedir. Ayrıca, sisteme yüklenecek her bir dosyanın büyüklüğünün 20 MB’ı geçmemesi gerekmekte.
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen