-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

18 Ocak 2018 Perşembe

İnsan Hakları Fonu 2017/2018 Teklifleri Sizi Bekliyor

Hollanda Dışişleri Bakanlığı İnsan Hakları Fonu (MRF) dünya çapında insan hakları için çalışan örgütleri desteklemektedir. İnsan Hakları Fonu’nun bir kısmı, belirli bir ülkeye odaklanan projeler için Hollanda Büyükelçilikleri aracılığıyla sağlanmaktadır. Birden fazla ülkeye odaklanan proje önerileri için, bir başvuru Dışişleri Bakanlığına sunulabilir, sadece fon sağlandığında kaynak ayrılmaktadır. Başvuru, Bakanlık tarafından yayınlanan hibe çerçevesinin şartlarını yerine getirmelidir.
2017-2018 Dönemi İçin Teklifler Hollanda Kraliyet Büyükelçiliği ve Konsolosluğu, Türk sivil toplum kuruluşlarını, kâr amacı gütmeyen eğitim kurumları, resmi ve yarı resmi kuruluşları çalışmalarına destek olmak için yeni öneriler sunmaya davet etmektedir. Yeni tekliflerin sunulması için son teslim tarihi 7 Ocak 2018‘dir. (Gece yarısına kadar)
Önemli tavsiyeler
  • Başvuru formundaki talimatlara sıkı sıkıya uyan yeni uygulamaları değerlendirilmektedir.
  • Tekliflerin miktarı nedeniyle girişte sıkı bir kalite kontrolü uygulanmaktadır.
  • Teklifinizin son başvuru tarihinden önce gönderildiğinden emin olunmalıdır böylece ilgili tüm bilgilerin sağlanıp sağlanmadığı belirlenebilmektedir.
  • Ayrıca, alan başına maksimum satır sayısına uyulduğundan emin olunmalıdır.
Teklif Vermeye Uygun Kuruluşlar
İnsan Hakları Fonu; yerel sivil toplum örgütleri, kar amacı gütmeyen eğitim kurumları, resmi ve yarı resmi kuruluşlar tarafından Türkiye’deki uygulamalara açıktır. Hollandalı kuruluşlarla ve diğer ülkelerden ortaklarla eşleştirme izni verilmekle birlikte, Türk ortak organizasyonu projenin ana uygulayıcısı olmalıdır.
Öncelik Alanları
  • İnsan Hakları Savunucularına Destek
  • LGBTI hakları
  • Kadın hakları
  • En aşırı ihlaller
  • Kurumsal Sosyal Sorumluluk / İş ve İnsan Haklarının Teşviki
  • İfade özgürlüğü / inanç özgürlüğü
Başvuru prosedürü
Standart başvuru ve bütçe formları elektronik olarak ANK-MATRAHR@minbuza.nl adresine gönderilmelidir. Bu standart başvuru formlarının tamamı doldurulmalıdır, aksi takdirde teklif dikkate alınmamaktadır. Başvuru formundaki talimatlar dikkatlice okunmalı ve belirtilen bütçe sayfası kullanılmalıdır. Başvurular yılda birkaç kez değerlendirilmektedir. Aşağıdaki mali gereklilikler, İnsan Hakları Fonu programına başvururken dikkate alınmalıdır: Pratikte çoğu faaliyetin ortalama € 100.000 bütçeye sahip olmasına rağmen, 25.000 € – 300.000 € arasında değişen bütçelerle proje teklifleri verilebilmektedir. Asgari bir miktar olmamasına karşın, genel olarak projeler 25.000 € ‘dan daha küçük olmamalıdır.
İnsan Hakları Fonu ile ilgileniyorsanız, merkez ofisleri Marmara Bölgesi dışında bulunan kuruluşlar için Ankara Büyükelçiliği iletişim bilgileri aşağıdadır:
Adres:
Hollanda Krallığı Büyükelçiliği, Siyasal Bölüm
Hollanda Caddesi No: 5, 06550 Yıldız / Ankara
E-posta adresi: ANK-MATRAHR@minbuza.nl
Hollanda Dışişleri Bakanlığı İnsan Hakları Fonu ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen