-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

26 Temmuz 2015 Pazar

Sağlıklı Bir Gelecek İçin Bağımlılıklarından Kurtul!


Sağlıklı Bir Gelecek İçin Bağımlılıklarından Kurtul!

Türkiye Cumhuriyeti AB Bakanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı’nın desteklediği, Erasmus + Programı kapsamında gerçekleştirilecek “Sağlıklı Bir Gelecek İçin Bağımlılıklarından Kurtul!” Ulusal Gençlik Zirvesi katılımcılarını arıyor. Kalkınma ve İnovasyon Ofisi (KİO) tarafından gerçekleştirilecek projede Türkiye’nin çeşitli illerinden 130 katılımcı genç 4 gün boyunca, uzman ve karar alıcıların da katılımıyla gençlerin gözünden madde bağımlılığı problemini tartışacak, analiz edecek ve çözüm önerileri geliştirecekler.

Son aylarda Dünya’nın ve özellikle ülkemizin gündemini yoğun bir şekilde meşgul eden gençler arasındaki madde bağımlılığı problemi gelecek için önemli bir tehdit oluşturmaktadır. Sosyal ve ekonomik nedenlerden dolayı yaşanan değişimler madde bağımlılığını yükselen bir problem olarak karşımıza çıkarmaktadır. Bu sebeple KİO olarak bu probleme parmak basmak, farkındalık yaratmak, sorunu analiz edip çözüm önerileri geliştirmek ve gençlerin gözünden politika önerileri sunmak için gençlerin kurum temsilcisi uzmanlar, akademisyenler, STK temsilcileri ile bir araya getirilmesi planlanmaktadır. Zirve kapsamında katılımcılar, atölyeler, takım çalışmaları, beyin fırtınaları gibi yaygın eğitim metotları ile politika öneri kitapçığı, madde bağımlılığı bildirisi gibi somut çıktılar üreteceklerdir.

Zirvede yer almak ve katkı koymak isteyen katılımcılarımız için son başvuru tarihi 6 Ağustos 2015 saat 17.30’dur.

Tüm katılımcılara KİO tarafından katılım sertifikası verilecektir.

Proje katılımcılarının konaklama ve yemek masrafları proje tarafından karşılanacaktır. Ayrıca katılımcıların yol masrafları program limitleri ölçüsünde karşılanacak olup, detaylar başvuru yapan kişilerle paylaşılacaktır.

“Sağlıklı Bir Gelecek İçin Bağımlılıklarından Kurtul!” Projesi’nin Bursa’da yapılacak Ulusal Zirvesi’ne aşağıdaki formu doldurarak başvuru yapabilirsiniz. Başvurusu alınan katılımcılarla anlık olan iletişime geçilecek ve son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular değerlendirilmeyecektir.

Soru, görüş ve önerileriniz için; proje@kio.org.tr e-posta adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Proje hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız!
Başvuru Formu için Tıklayınız

Tarih: 14-15-16-17 Ağustos 2015
Yer: Bursa


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen