-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

7 Temmuz 2015 Salı

BiGG-SEA Ücretsiz Eğitim ve Mentorluk Hizmeti

EÜ EBİLTEM-TTO desteği ile Ege Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Şirketi ideEGE – TGB; Sabancı Üniversitesi İnovent & SuCool ve Adana ÜSAM’la oluşturduğu BiGG-SEA konsorsiyumu ile girişimcilere 150.000 TL’ye kadar hibe desteği sağlayan TÜBİTAK 1512 Programı’nın resmi uygulayıcısı oldu! Detaylar www.biggsea.com’da ve 09 Temmuz’da EÜ EBİLTEM-TTO’da gerçekleştirilecek 1,5 günlük ücretsiz “Hızlı Başla” eğitiminde! Hemen kaydolmak için tıklayabilirsiniz.

BiGG-SEA, ya da yeni adıyla Bireysel Genç Girişim Programı’na resmi başvurularınızı yapabileceğiniz ve destek alabileceğiniz yetkin bir platform.

İş fikriniz için iş modelleme, test etme, 1-1 mentorluk ve TÜBİTAK 2. aşama başvurusu için iş planı hazırlama desteği alabileceksiniz. BiGG-SEA Konsorsiyumu İstanbul’dan Hatay’a kıyı şeridindeki 25 ilde tüm girişimcilere vereceği hizmetlerde, deneyimlerini ve güçlü iş ağlarını girişimcilere ücretsiz olarak sunacak.

Teknoloji odaklı iş fikirlerinizin zorlu ticarileşme yolculuğuna tam donanımlı başlamak ve hızlı yol almak için BiGG-SEA size aşağıdaki destekleri sunar:
  • 1,5 günlük “Hızlı Başla” eğitimleri iş fikrinizin test etme fırsatı, hemen kaydol!
  • 3 günlük “Hızlı Geliştir” Kampları ile yoğun iş modelleme programı
  • 100 + mentor içeren havuzdan düzenli ve birebir mentorluk
  • Gerekli durumlarda açık ofis ve laboratuvar altyapı kullanımı
  • Doğrulanmış iş modeline dayanan TÜBİTAK 2. aşama iş planı hazırlama

BiGG-SEA ile iş modeli geliştirme süresince kurumsal ortak ve yatırmcı ortaklardan da destek alabileceksiniz. KORDSA, Vestel, Kutlusan, GE, Eczacıbaşı, Agrobest Grup gibi 15+ kurumsal ortak desteği ve BIC Angels, 212 Ltd, Arya Women Investment Platform, Diffusion Capital Partners, Galata Melek Yatırım Ağı, Keiretsu Forum İstanbul, Şirket Ortağım, Revo Capital’in yatırımcı BiGG-SEA’yi aktif olarak destekliyor.

BiGG-SEA ve Teknogirişim ile ilgili detayları öğrenmek ve başvurunuzu gerçekleştirmek için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen