-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

14 Temmuz 2015 Salı

Hüsnü M. Özyeğin Vakfı Kırsal ve Yerel Kalkınma Sertifika Programı

Hüsnü M. Özyeğin Vakfı ve Özyeğin Üniversitesi işbirliğinde, 10-15 Ağustos 2015 tarihleri arasında kırsal kalkınma alanında kendini geliştirmek ve yeni bir vizyon kazanmak isteyenler için "Kırsal ve Yerel Kalkınma Sertifika Programı" düzenlenecektir.

Program kapsamında, Türkiye’de Kırsal Kalkınma Deneyimleri, Kırsalda Örgütlenme Yaklaşımları, Yerel Yönetimlerde Stratejik Planlama konularında kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılacağı paneller de yer alacaktır.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kırsal ve yerel kalkınmanın stratejik önemi gün geçtikçe artmaktadır.  Akademide yeni teorik yaklaşımları, uzmanların kırsal stratejileri ve sivil toplumun alternatif kalkınma deneyimlerinden yararlanarak kırsal kalkınma alanında gelişmeleri izlemek mümkün.

Kırsal kalkınma alanında kendini geliştirmek ve yeni bir vizyon kazanmak isteyenler için 10-15 Ağustos 2015 tarihleri arasında Hüsnü M. Özyeğin Vakfı ve Özyeğin Üniversitesi tarafından “Kırsal ve Yerel Kalkınma Sertifika Programı” düzenlenecektir.

Programda
  • Kırsal Kalkınmaya Güncel ve Küresel Bakış,
  • Türkiye Kırının Yapısal Dönüşümü ve Kalkınma Alternatifleri,
  • Ekoloji, Toplumsal Cinsiyet ve Sürdürülebilirlik Ekseninde Kalkınma Yaklaşımları,
  • Proje Geliştirme, Uygulama ve Etki Değerlendirme Yöntemleri,
  • Çatışma Çözümü ve İletişim Teknikleri,
  • Yerel Kalkınmada Stratejik Planlama,
  • Sosyal Girişimcilikte Dünya ve Türkiye Örnekleri başlıkları irdelenecek;
  • Türkiye’de Kırsal Kalkınma Deneyimleri, Kırsalda Örgütlenme Yaklaşımları, Yerel Yönetimlerde Stratejik Planlama konularında kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılacağı paneller yer alacaktır.

Program sonunda katılımcılar Özyeğin Üniversitesi Kırsal ve Yerel Kalkınma Sertifikasını almaya hak kazanacaklardır.

Detaylı programa ulaşmak için Kırsal ve Yerel Kalkınma Sertifika Programı

Ücret: 1.000 TL* (eğitim, konaklama** ve yemek giderleri dahil)

*Öğrenci ve köy temelli örgütlerden katılanlar Özyeğin Vakfı’nın % 20 bursundan faydalanacaklardır. Burs, 10 kişi ile sınırlıdır.

**Katılımcılar program boyunca Özyeğin Üniversitesi yerleşkesinde bulunan öğrenci yurtlarında konaklayacaklardır. Program süresinde Üniversite’nin yönetmelikleri çerçevesinde tüm sosyal ve spor tesislerinden yararlanabilecektir. Katılımcıların şahsi bakım malzemelerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Son başvuru tarihi:17 Temmuz 2015 Cuma

Program 40 kişilik kontenjanla sınırlıdır. Son başvuru tarihine dek başvuru sayısı 30’u geçmezse, Özyeğin Üniversitesi kurs ücretlerini eksiksiz iade ederek programı iptal etme hakkına sahiptir. Başvuru sayısının belirtilen kontenjan sayısını aşması durumunda Ağustos ayında ikinci bir program açılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen