-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

7 Temmuz 2015 Salı

Geleneksel ve Alternatif Medyada Araştırmacı Gazetecilik Konferansı


Medyada Şeffaflık Projesi dahilinde, 22 Temmuz Çarşamba günü, 10.00-16.00 saatleri arasında, basın ve medya çalışanlarının, iletişimcilerin ve gazetecilik bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek olan Geleneksel ve Alternatif Medyada Araştırmacı Gazetecilik adlı konferansa davetlisiniz.

Konferansın ilk oturumunda (10:00-13:30), yurt dışından ve Türkiye'den kıdemli araştırmacı gazeteci konuşmacılarla, araştırmacı gazeteciliğin tanımı (ne olup ne olmadığı), amacı, pratikleri, işlevsel önemi, icra ederken karşılaşılan sorunlar ve alternatif çözümleri vb. araştırmacı gazetecilik mesleğini anlamaya yönelik bir panel ve soru-cevap bölümü yapılacak.

İkinci oturumda ise (13:45 - 16:00) alternatif medya kapsamında araştırmacı gazetecilik nasıl işliyor, bu alanda ne gibi bir öneme sahip, pratikte karşılaşılan zorluklar / farklılıklar vb. noktalar ele alınacak. Bu bölümde alternatif medya oluşumlarının temsilcileri konuşmacı olarak yer alacaklar. Konferans programı ve basın bülteni çok yakında duyurulacaktır.

Taksim Elite World Hotel’de gerçekleştireceğimiz Geleneksel ve Alternatif Medyada Araştırmacı Gazetecilik konferansımıza katılmak için aşağıdaki kısa formu 20 Temmuz Pazartesi günü 15:00’a kadar doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Proje kapsamında sınırlı sayıda katılımcıya konaklama ve ulaşım desteği tarafımızca sağlanmaktadır. Ulaşım, çeşitli koşullar göz önünde bulundurularak en uygun ulaşım aracıyla sağlanacaktır. Koşullar gereği 2-3 kişilik odalarda konaklama sağlanabilmektedir.

Başvuru Formu için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen