-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

5 Temmuz 2015 Pazar

Mesajınız Var Projesi

Dipnot TV’nin Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı’nın iştirakçiliği ile Avrupa Birliği ve Türkiye arasında Sivil Toplum Diyaloğu III Medya Hibe Programı kapsamında yürütülen Mesajınız Var projesinin ilk e-dergisi hem İngilizce hem de Türkçe olarak yayınlandı.

“Mesajınız Var” projesi, Türkiye-AB ilişkilerinde toplumların birbirine yönelik algılarının iyileştirilmesini, karşılıklı anlayışın artırılmasını ve Türkiye–AB ilişkilerinde toplumun katılımcılığını artırmayı hedefleyen bir AB projesidir.

Çalışmanın amaçları doğrultusunda; AB mali yardımları hakkında iyi örneklerin yaygınlaştırılmasını sağlamak ve Avrupa Birliği hibelerinin günlük hayata ve sosyal kalkınmaya katkısını göstermek için bu yardımlarla yürütülen projeler hakkında 8 adet kısa film çekiliyor.

Mesajınız Var projesine ait ilk e-dergi; eğitim, kültür ve çevre alanlarında çekilen 3 projenin başarı hikayelerini ve kısa filmlerini, farklı kurumlar tarafından yürütülen AB projelerine ait başarı öykülerini ve Avrupa Birliği’ne ilişkin haberleri içermekte.

E-dergiye ulaşmak için tıklayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen