-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

8 Şubat 2016 Pazartesi

Publicis90'dan Girişimciye 500 Bin Euro Destek


Fransa merkezli uluslararası reklam ve halkla ilişkiler şirketi Publicis Groupe 90. kuruluş yıldönümünü girişimciye 500 bin euro kaynak sağlayan Publicis90 proje yarışmasıyla kutluyor.

1926 yılında Marcel Bleustein-Blanchet tarafından kurulan Publicis Groupe bu sene 90. yıldönümünü kutluyor. Montmartre Sokağı üzerinde klasik Paris tarzında küçük bir apartman dairesinde başladığında, kurucusunun tek çalışanı sekreteriydi. 90 yıl sonra 80 bine yaklaşan çalışan sayısıyla bu grup şimdi dünyadaki 3 büyükten biri olarak yer alıyor.

Dünyanın ilk startup şirketlerinden biri

Publicis Groupe 1900’lerin başında kurulduğunda günümüzdeki girişimciler gibi hayata geçti. Publicis Groupe 90. yılında, başta kurucusunun ve dünya üzerindeki çoğu çalışanının zihnindeki girişimci ruhuyla dijital alanda 90 girişimci projeye danışmanlık, destek ve finansman sağlamayı seçti.

İster öğrenci olun ister yeni şirket veya başarılı bir girişimci iş fikrinize yatırım almak için Gruba başvurabilirsiniz. Publicis90 yarışmasına katılmak gerçekten çok kolay ve amaç girişimcilere projelerini hayata geçirmeleri veya bir sonraki adıma taşımaları için gereken desteği sağlamak. Başvuru için kullanabileceğiniz Publicis90 platformu 28 Şubat’a kadar açık kalacak ve katılan projelerin ismi gizli tutulacak.

Her bölgeye ayrı ödül

Publicis Groupe çalışanları tarafından verilecek ilk tur oylarıyla birlikte projeler kendi başvuru bölgelerinde (Amerika, Asya-Pasifik, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) ön seçime tabi olacak. Daha sonra bir bölgesel jüri, ön seçimden geçen projeler arasından bir kısa liste oluşturacak ve devamında prestijli global jüri finalinde 90 umut verici proje ve girişimciyi seçecek.
Danışmanlık ve yatırım

Seçilen projelere Publicis Groupe uzmanları tarafından pazarlama, iletişim, yönetim ve teknoloji konularında danışmanlık verilecek. Bununla birlikte yeni başlayacak projelere 500 bin avroya kadar yatırım için kaynak sağlanacak. Publicis Groupe çalışanlarının kendi paylaştığı projeler içinde seçilenler ise özel bir şirket içi programdan yararlanacak.

Seçilmiş 90 projenin sahipleri Viva Teknoloji Paris’e katılmaları için davet edilecek. Viva Technology Paris dijital alanda, dünya üzerindeki 5000’den fazla girişimci için önem arz eden kişileri Fransa’da ilk defa bir araya getiren startup bir forumu. Publicis Groupe ve Groupe Les Echos önderliğinde oluşan organizasyon 30 Haziran-2 Temmuz 2016 tarihleri arasında Paris Expo Porte de Versailles’da gerçekleştirilecek. Seçilen 90 proje de Viva Technology Paris kapsamında düzenlenecek bir törenle ödüllendirilecek.

Publicis Groupe’un Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Maurice Levy’nin de belirttiği gibi “Publicis90, kurucusu Marcel Bleustein-Blanchet ve Publicis Groupe’un felsefesiyle paralel bir uygulama. Amacımız genç girişimcilerin hedeflerine ulaşmaları için onlara yardımcı olmak. Sadece yatırım olarak değil, aynı zamanda Grubun kaynaklarını bir sene boyunca hizmetlerine sunuyoruz. 90 yıllık tarihimize bakıp birbirimizin sırtını sıvazlamak yerine geleceğe ümitle bakabilmek için genç girişimcilere el vereceğimiz bir yaklaşım benimsedik.”


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen