-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

18 Şubat 2016 Perşembe

Heinrich Böll Stiftung Derneği Burs Programı


Heinrich Böll Stiftung Derneği Türkiye Temsilciliği (HBSD) olarak Mart 2008’den itibarenkırsal kalkınma ve enerji verimliliği / yenilenebilir enerji alternatiflerinin geliştirilmesi amacıyla bir burs programı yürütmekteyiz. İlgili alanlarda hazırlanacak tezlerin HBSD’nin program başlıklarına ve temel değerlerine uyumlu olması, analizlerinin sosyo-politik bir farkındalık taşıması ve yüksek derecede bilimsel katkıda bulunmaları, bu programa katılan öğrencilerden beklentilerimiz arasında yer alıyor.

Bir sonraki burs programı için son başvuru tarihi 24 Haziran 2016‘dır.

Başvurular
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı,
  • Türkiye’de YÖK tarafından tanınmış bir üniversitede yüksek lisans programına kayıtlı,
  • Ders aşamasından oluşan 1. ve 2. dönemlerini tamamlamış (2. dönemi tamamlamak üzere olan veya tezini yazmaya başlamış),
  • Ağırlıklı araştırma alanı ve tez konusu olarak kırsal kalkınma veya yenilenebilir enerji / enerji verimliliği konularını belirlemiş öğrenciler tarafından yapılabilmektedir.
  • Adrese posta, kargo veya elektronik posta aracılığı ile başvuruda bulunmak mümkündür.

Elektronik posta ile yapılacak başvurular için tüm belgeler eksiksiz taranmış olarak info@tr.boell.org adresine yapılmalıdır.

Burs başvuruları ile ilgili sonuçlar en geç 24 Ağustos 2016 tarihine kadar öğrencilerin kişisel mail adreslerine e-posta yoluyla bildirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen