-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

18 Şubat 2016 Perşembe

mecliste.org Sizi de Çağırıyor

Kendileri için çıkan yasaları doğru bilgilerle ve bütün bakış açılarıyla tartışmak isteyenlerin buluşacağı mecliste.org, yayın hayatına başladı.

Bugüne kadar hep hayatımızı etkileyen yasalarda sözümüz olsun istedik, daha katılımcı olabilmek için farklı yollar aradık. Artık, sesimizi bir arada ve daha güçlü duyurabileceğimiz yepyeni bir alan, sivil bir meydan var!

Platformun ilk dosya konusu, hepimizin hayatını yakından etkileyen Kişisel Verilerin Korunması Yasa Tasarısı. mecliste.org‘da, Ocak ayında TBMM’ye gönderildiğinden bu yana gündemimizde olan tasarı hakkında bilgi edinmek, hayatımızda neleri değiştireceğini kolayca öğrenebilirsiniz. Meclisin yoğun gündemi içinde kaybolmadan, tasarının yasalaşma sürecinde hangi aşamada olduğunu takip edebilirsiniz. Tasarının farklı boyutlarına ilişkin uzman değerlendirmelerini okuyabilir, bu bakış açılarına görüşlerinizi vererek tasarı hakkındaki tartışmaya katılabilirsiniz. mecliste.org‘u kendi çevrenizde duyurarak, daha çok ve farklı kesimden insanın tartışmalara katılmasını sağlabilirsiniz.

Birbirimizle mecliste.org‘da buluşmak üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen