-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

2 Ekim 2015 Cuma

Şeffaflık Ödülleri için Başvurular Açıldı!


Uluslararası Şeffaflık Derneği’nden yolsuzlukla mücadeleye katkıda bulunan kişi, kurum ve medya temsilcilerine çağrı. 

Uluslararası Şeffaflık Derneği tarafından yolsuzlukla mücadeleye katkıda bulunanlar veya şeffaflık, dürüstlük, hesap verebilirlik alanlarında örnek olacak davranış ve uygulamalarda bulunanlara ödül verilecektir.

İlki bu sene verilecek olan Şeffaflık Ödülleri için başvuru süresi 2 Ekim 2015 itibariyle başlamıştır. Ödüle başvurmak isteyen kişi veya kurumların 2 Kasım 2015 tarihine kadar aşağıdaki başvuru formunu doldurmaları ve varsa çalışmalarına ilişkin ek materyalleri (video, yazı, görsel vb.) transparencyawards@seffaflik.org adresine göndermeleri gerekmektedir.

Şeffaflık Ödülleri Kurumsal, Yurttaş ve Medya olmak üzere üç kategoride belirlenmiş olup, ödüller 9 Aralık Dünya Yolsuzlukla Mücadele Günü düzenlenecek bir törenle verilecektir.

Bireysel ya da kurumsal düzeydeki eylem ve çabalarıyla şeffaflık, dürüstlük ve hesap verebilirlik alanlarında örnek olan uygulama ya da çalışmalar yapan ve yolsuzlukla mücadelede fark yaratan kişi ve kurumlar ödüle hak kazanmak için başvuruda bulunabilir.

Yanında kırmızı işaret bulunan soruları yanıtlaması zorunludur. Bu soruları yanıtlamayanların başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Uluslararası Şeffaflık Örgütü (Transparency International – TI) 2000 yılından itibaren her yıl Integrity Awards – Dürüstlük Ödülleri’ni, yolsuzluğa karşı mücadele veren dünyanın her yerinden bireyleri (yurttaş, gazeteci, kamu personeli, devlet adamı, sivil toplum lideri vb.), kurumları onurlandırmak ve çabalarının tanınmasını sağlamak için vermektedir. Bu yıl ilki verilecek olan Uluslararası Şeffaflık Derneği’nin Şeffaflık Ödülü’nün finansal bir karşılığı olmamakla birlikte, kazananlar, TI’ın bu uluslararası ödülüne Türkiye ülke kolu adaylarından olmak üzere gösterilebileceklerdir.

Yönerge ve başvuru formu için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen