-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

2 Ekim 2015 Cuma

Genç Kadınlar için Kültürlerarası Seminer

“Spor ve Toplum – Genç Kadınların Güçlendirilmesi Projesi” 29 Kasım – 03 Aralık 2015 Güstrow, Almanya’da gerçekleştirilecektir. 

SON BAŞVURU TARİHİ: 15 EKİM 2015

Spor insanları bir araya getirir, onları güçlendirir ve hayat için çok iyi bir antrenmandır. Sporun bu önemli özelliklerinden toplum içinde beraber yaşamak adına bir çok şey öğrenebiliriz. Toplumsal konulara mı ilgi duyuyorsun? Antrenör, gençlik lideri ya da bir gençlik çalışanı mısın veya bir sporla mı uğraşıyorsun? Bu seminerde 40 genç kadınla birlikte, sporu bir yöntem olarak kullanarak toplumsal konuların nasıl ele alınabileceğini öğrenecek; sporun, adil oyunun (fairplay’in), ekip dayanışmasının ve karşılıklı saygının günlük yaşam içerisinde ne anlama eldiğini ve spor yöntemleriyle gençleri toplumsal yaşama nasıl daha aktif olarak dahil ve motive edebileceğini göreceksin.

Gençlik Köprüsü Türkiye-Almanya, Deutsche Sportjugend (Alman Spor Gençliği) ve Gençlik Servisleri Merkezi, sportif faaliyetler içerisinde yer alan genç kadınlar olarak sizleri, Spor ve Toplum seminerinde, sporu eğitim için bir yöntem olarak nasıl kullanabileceğinizle ilgili bir eğitim alarak ileride Almanya ve Türkiye arası gençlik değişiminde bu yöntemi kullanan çoğaltıcılar olarak aktif rol almaya davet ediyor.

Katılım Koşulları
  • EĞİTİME SADECE KADIN KATILIMCILAR KABUL EDİLECEKTİR.
  • 18 ile 25 yaşları arasında mısın?
  • Toplumsal konulara ve sporla ilgili metodlara ilgi duyuyor musun?
  • Spor, gençlik çalışması veya kadın hakları konularında aktif olarak bir şeyler yapıyor musun?
  • Almanca ya da İngilizce ve Türkçe’yi anlaşabilecek düzeyde anlıyor ve konuşuyor musun?

Sağlanan Olanaklar
  • Güstrow’a gidiş – dönüş bilet ödemesi
  • Vize masrafları
  • Çift kişilik odalarda tam pansiyon konaklama
  • Program giderleri

Katılım ücreti yoktur. Kişisel ihtiyaçlarla ilgili giderler katılımcıların kendilerine aittir.

Proje ortakları

Sport and Society – Empowering Young Women, Gençlik Köprüsü Türkiye-Almanya’nın, Deutsche Sportjugend ve Gençlik Servisleri Merkezi ile yürüttüğü bir işbirliğidir ve proje, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenmektedir.Proje, Alman Dışişleri Bakanlığı’nın kaynakları ile finanse edilmektedir.

Başvuru formu için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen