-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

30 Haziran 2015 Salı

C20 Zirvesi 2015 İstanbul'da

Dünya’nın farklı yerlerindeki sivil toplum kuruluşlarıyla açık işbirlikleri kuran C20’nin amacı, sürdürülebilir kalkınmayı teşvik etmek ve eşitsizlikleri ortadan kaldırmak için ulusal ve uluslararası sivil toplumun görüşlerini G20’de duyurmaktır.

C20 Zirvesi 15-16 Eylül 2015 tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Dünyanın dört bir tarafından 400’ü aşkın sivil toplum kuruluşunun katılacağı C20 Zirvesi ile katılımcılar, sivil toplumun G20’ye ileteceği politika önerilerine katkı sağlama fırsatını yakalayacak.C20 Zirvesi, sivil toplumun G20’ye yönelik politika önerilerinin şekillendirilmesi için uzman konuşmacı ve misafirleri, interaktif yöntemler eşliğinde bir araya getirecektir. C20 Zirvesi katılımcılarının, 15-16 Kasım’da Antalya’da düzenlenecek G20 Liderler Zirvesi’nden önce karar vericilere sunulacak olan C20 Bildirgesi’nin hazırlanması konusunda katkı sunmaları beklenmektedir.

C20 Türkiye'nin yürüttüğü istişare süreciyle ilgili daha fazla bilgi almak ve cinsiyet eşitliği, kapsayıcı büyüme, sürdürülebilirlik ve yönetişim konularıyla ilgili görüşlerinizi paylaşmak için bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

C20 Zirvesi için kayıt dönemi yakın zamanda açılacaktır. Bu süreçte daha fazla bilgi almak için, C20 Türkiye web sitesinden iletişime
geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen