-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

26 Ocak 2012 Perşembe

Kalemine Güvenen Beri Gelsin

Blog sayfamızda yazmaya ne dersin?

KaiZen ekibi blog sayfasında yer alan forum bölümüne (şimdilik sadece forum ) köşe yazarları alınacaktır. Sende yazak, anlatmak istiyorsan buyur, bu haber senin için..

Yazarlık;


Türk Dil Kurumuna göre:


Yazar: Bilim, edebiyat, sanat alanında kitap yazan kimse/gazete ve dergilerde herhangi bir konuda yazı yazan kimseye denir.

Gazeteci: Gazeteye yazı yazmayı, haber toplayıp vermeyi veya gazetenin yazı işlerinde çalışmayı iş edinen kimseye denir.

Yazar ve Gazeteci olmayabilirsiniz, bizde değiliz, kaldı ki okuyan düşünen insan mutlaka bir şeyler yazar, ve artık yazılanların yayımlanması çok kolay, yazmak düşünceleri ifade etmenin en kolay yolu, bir beklenti olmaksızın sadece kendin için yazmak, amatör ruhla yazılanların yayımlanması inanılmaz bir duygu, düşünün yazdığınız ve internette yayımlanan bir yazınız, Amerika’dan, Samsun’dan, Norveç’ten okunuyor, bunu internet haricinde başka neyle yapabilirsiniz.?

Gelin KaiZen Forum’da internet, blog yazarlığına ilk adımı atın, bir köşeniz olsun ve yazabildiğiniz kadar yazın, KaiZen Forum ditörleri yazılarınızı okusun ve yayımlasın.

KaiZen Forum da yazar olmak isteyenlerin bilmesi gereken bazı detaylar.
  1. KaiZen Forum’da herkes yazabilir
  2. Yazmak isteyenler kaizenkisiselgelisimekibi@gmail.com adresine mail atarak, günlük, haftalık, aylık, hangi zaman araralıkların da ve hangi konu da yazmak istediklerini belirterek ve kendilerini de tanıtarak iletişime geçebilirler.
  3. Yazacağınız yazılara gelecek eleştirilere açık olmalısınız ve sorumlu sizsiniz.
  4. Yazacağınız yazılar editör onayından geçer, bu yüzden yazdıktan sonra hemen yayımlanmadı diye düşünmeyin.

  5. Yazılarınızı imla kurallarına uygun olarak hazırlamalısınız
  6. Editör yazınızda biçimsel veya yazımsal imla hatalarını gözden geçirip yazınızı yayımlayacaktır.
  7. KaiZen Forum da siyaset, din ve spor hariç her türlü konu hakkında yazabilirisiniz.
  8. KaiZen Forum ticari kaygısı olmayan bir organizasyondur, dolayısı ile yazılarınıza bir ödeme yapılmayacaktır.
  9. Eğer bir blogunuz varsa ve aynı yazıları hem blogunuzda hemde burada yazmayı düşünüyorsanız bu olmaz, bu durumda blogunuza ağırlık vermenizi öneririz, KaiZen Forum’da orjinal ve daha önce hiçbir internet mecrasında yayımlanmayan yazılar yayımlanır. Yayımlanması için gayret gösterilir.
  10. Yazılarınızda yaptığınız alıntıları belirtmek zorunludur
  11. Yazmaya başladıktan 3 ay sonra, 2 sene sonra ben artık yazmak istemiyorum deme hakkınız var, yazdıklarımı silin deme hakkınız yok. Yayımlanan yazılar internet aleminin sonsuzluğunda çoktan yerini aldığından, o yazıları silipte sistemin işleyişini sekteye uğratamayız.
  12. KaiZen Forum yazarlarının KaiZen Forum’a gönderdiği yazıları, yazarlarının hakkını koruyarak farklı sosyal mecralarda paylaşabilir.
  13. Yazarlık başvurusu yapan ve şu anda KaiZen Forum’da yazan yazarlar bu sayfayı okumuş ve şartları kabul etmiş sayılır.
Yazdıkça güzelleşecek bir dünya için bende varım diyorsanız,  kaizenkisiselgelisimekibi@gmail.com ’dan iletişime geçiniz.


Saygılarımızla
KaiZen Kişisel Gelişim ve Sosyal Farkındalık Ekibi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen