-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

7 Mart 2016 Pazartesi

Suriyeli Mülteciler ve Aşırıcılıkla Mücadele Atölyesi


11 Mart Cuma 2016 tarihinde Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi(İİBF) Uluslararası İlişkiler(Uİ) Bölüm Başkanlığı’nın kolaylaştırıcılığında İİBF Konferans Salonu’nda saat 10.00-17.00 arasında ‘Aşırıcılıkla Mücadele’ ve ‘Suriyeli Mülteciler’ ana teması üzerinden Atölye Çalışması yapılacaktır.

Atölye, iki kısımdan oluşacaktır. İlk kısımda İzmir’de yaşamlarını sürdüren Suriyeli Mültecilerin sorun ve ihtiyaçlarına yönelik bir fikir alışverişi ve küresel çapta ‘Aşırıcılıkla Mücadele’ konusunda bilgilendirme planlanmaktadır. İkinci kısımda ise sorun ve ihtiyaçları merkeze alıp, çözüm ve proje önerileri üzerinde durulacaktır. Gruplar halinde yapılacak Atölyenin sonucunda, kolaylaştırıcıların seçeceği sürdürülebilir ve uygulanabilir niteliğe en uygun Proje Takımı birinci seçilecektir. Seçilen takım Uİ Bölüm Başkanlığı’nın katılımcısı olduğu Uluslararası nitelikte düzenlenen P2P Challenge Extremism 2016 adlı proje de Üniversite Takımında yer almaya hak kazanacaktır. Diğer takımlarda da performansı ile motivasyonunu belli eden 5 kişi de Proje Takımı içerisinde yer alabilecektir.

Atölye Ege Üniversitesi’nde hali hazırda eğitimini sürdüren Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerine açıktır. Katılımını tamamlayan kişilere Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanlığı tarafından Katılım Belgesi verilecektir. Başvurular 9 Mart Çarşamba 2016 günü saat 24.00’e kadar açıktır.

Başvuru için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen