-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

8 Mart 2016 Salı

Komşumla Buluşuyorum


Türkiye son 3 yıl içinde Suriye, Irak, İran, Somali, Afganistan gibi çatışma içindeki komşu ülkelerden gelen çok sayıda kişinin varlığı ile içinde bulunduğu çok kültürlü toplum yapısına bağlı bir takım zorluklar yaşıyor. Her ne kadar Türkiye çadır kampları açarak, ikamet izni için gerekli prosedürleri bu kişiler için kolaylaştırarak ve gerekli yaşam standartlarını sağlayarak onları güvende ve rahat hissettirmeye çalışsa da, yerel halk ile bu kişiler arasında büyük bir iletişim kopukluğu yaşanıyor. Yabancı düşmanlığı ve hoşgörüsüz davranışlar, korku ve çatışma ortamının hala süregelmesine neden olabiliyor.

Bu video yarışması toleranslı olmanın önemini vurgulamak, önyargıları kırmak ve komşular arasında karşılıklı saygıyı teşvik etmek adına düzenlenmektedir. Bu proje Sistem ve Jenerasyon Derneği’nin başvurusu ile hazırlanmış olup –ilgili teklif çağrısı “Kültürlerarası Eylem Ağı” ALF/NIA/2015/01 – Anna Lindh vakfı tarafından finanse edilmektedir.Son başvuru tarihi: 9 Mayıs 2016 Saat: 23.59

Kimler başvurabilir :
  • Katılımcılar 16-29 yaş aralığında olmalıdır.
  • Bireysel başvuruların yanı sıra en fazla 4 kişiden oluşan gruplar halinde başvurmak mümkündür. Bu durumda ödülü hak eden gruptan bir kişi temsilci olarak seçilerek videoların sergilendiği festivallerde bizzat bulunmalıdır.
  • Yarışmaya katılım için herhangi bir uyruk veya vatandaşlık şartı aranmaz.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen