-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

8 Mart 2016 Salı

Boğaziçi Avrupa Siyaset Okulu Bahar Programı


Anadolu Kültür, Avrupa Konseyi ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliğinde çalışmalarına devam etmekte olan Boğaziçi Avrupa Siyaset Okulu Kış ve Yaz eğitimlerine ek olarak Bahar Programı’na başlıyor. 35 yaş üstü olan, İstanbul’da ikamet eden ve siyaset ile ilgilenenlere açılacak olan bu programın başvuruları 15 Şubat 2016 Pazartesi günü tarihi itibariyle başlayacak ve 11 Mart Cuma günü son bulacak. Program 23-24 Nisan, 7-8 Mayıs ve 21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde olmak üzere 3 ayrı haftasonunda Boğaziçi Üniversitesi’nin Kilyos Kampüsü’nde gerçekleşecek. Program kapsamında Boğaziçi Üniversitesi’nden ve diğer üniversitelerden önde gelen akademisyenler ve uzmanlar ders verecek. Katılımcıların konaklama ve yemek masraflarını Boğaziçi Avrupa Siyaset Okulu üstlenecek.

Başvuru Yöntemi:

İlgili adayların  internet adresinden edinecekleri başvuru formunu özgeçmişlerini de ayrı bir dosya olarak ekleyerek iletisim@avrupasiyasetokulu.org adresine göndermeleri gerekmektedir. 

Son başvuru tarihi 11 Mart Cuma günü saat 17.00’dir. Bu tarihten sonra gönderilen başvurular dikkate alınmayacaktır.

Kısa listeye kalan adaylar 19 Mart 2016 Cumartesi günü internet üzerinden yapılacak olan sınava davet edileceklerdir.

Gelen başvurular arasından bir değerlendirme yapılacak ve programa maksimum 30 kişi kabul edilecektir. Sonuçlar 23 Mart 2016 tarihine kadar e-mail yoluyla başvuru sahiplerine ilan edilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen