-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

2 Ağustos 2012 Perşembe

Vizyonumuz


KaiZen Kişisel Gelişim Takımı gözünü geleceğe diken; mutlu, gelişen, geliştiren, fayda sağlayan bireyler yetiştirmeye çalışan gönüllü Farkındalık ekibidir. Bu ekip bireylerin gelecekte bugünden daha iyi olmasını hedefleyen, gerçekçi ve erişilebilecek bir yol çizmek için faaliyetler yürütüp, polyannacılık anlayışından ziyade çözüm yolu üretmek için bir araya gelen bir topluluktur. Bunun için gönüllülüğü, istemeyi, hedef belirlemeyi, iyi niyet geliştirmeyi, gülümsemeyi, manevi değerleri, sosyal duyarlılığı, fayda sağlamayı temel prensipleri arasına yerleştirmiş bir oluşumdur.


KaiZen ekibinin amaçları arasında; kaliteyi bir yaşam biçimi haline getirerek öğrenen ve gelişen bir organizasyon olmak; Türkiye ‘yi Çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak çağdaş bir farkındalık ekibi haline gelerek örnek ve önder birim olmak bulunmaktadır.


KaiZen ekini olarak gelişime katkı sağlamak adına çıktığımız bu yolda insanlarımızın yanlış yönlendirilmesi, gelişim isteğinin ve arzusunun ticari amaçlar doğrultusunda kullanılmasını önlemek ve bunun önüne geçmek temel hedeflerimizden biri olmuştur.
Designed By KaiZen