-->

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Bilgi Yönetiminde Öncü Oluşum

Yayınlanan tüm içeriği görebilmeniz için e-posta aboneliği yapmanız gerekmektedir..

27 Ocak 2018 Cumartesi

AFS İspanya Yaz Kampı

Günde dörder saat olmak üzere toplam 80 saat İspanyolca dersi. Malaga, Seville, Granada ve Cordoba’ya kültürel geziler.
Detaylı bilgi için tıklayınız.
Program broşürü için lütfen tıklayın.
Kamp merkezi ile ilgili detaylar için lütfen tıklayın.
2016 Yaz Kampı’nın özeti için lütfen tıklayın.
Vize Durumu: Schengen turist vizesi gerekli
Yazınızı İspanyolca öğrenerek, İspanya’nın ve İspanyol kültürünün tadını çıkararak geçirin! Yaz kampı İspanya’nın güney kıyısında yer alan Andalucia eyaletinin Malaga şehrinde gerçekleştirilecek.
Program Detayları
Diğer AFS Programlarının aksine, bir ailenin yanına yerleştirilmeyeceksiniz. Bunun yerine program hem yaşayıp hem eğitim göreceğiniz bir lise kampüsünde yapılacak. Kampüs detayları için lütfen tıklayın.
Sınıflarınız; spor salonu, bahçe, oditoryum ve yemek salonu gibi kampüs içi eğlence-dinlence tesislerine ulaşımınız ayrı yerlerde olacak. Boş zamanlarınızda (ve tabii ki izin alarak) Malaga şehrini keşfedebilir veya kampüse yalnızca 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde olan sahilde dolaşabilirsiniz!
Haftasonları civar yerleri keşfetmek için  geziler yapma şansınız olacak! Bu geziler Granada’yı ziyaret etmeyi ve Alhambra’yı görmeyi kapsayabileceği gibi Seville, Garanada ve Cordoba şehirlerine de yapılabilir.
Dil Dersleri
Profesyonel dil öğretmenleri tarafından 80 saatlik (haftanın 5 günü, günlük 4 saat olmak üzere) dil dersleri verilecek. İspanyolcanız başlangıç seviyesinde olsa da önemli değil. İspanyolca konuşma seviyeniz programın başında tespit edilecek ve en uygun seviyedeki sınıfa yerleştirileceksiniz. Her katılımcıya Bitirme Sertifikası verilecek.
Yemekler ve Yemek Salonu
Tüm öğünler kampüsteki yemek salonunda servis edilecek. Balık, sebze, pirinç ve meyvelerden oluşan tipik Akdeniz yemekleriyle karşılaşacaksınız. Vejetaryenler için yemekler de mevcut.
Kimler Başvurabilir?
30 Temmuz 2000 – 30 Temmuz 2004 arasında doğmuş adaylar
Dil Yeterliliği: Temel düzeyde İngilizce
Detaylar için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Designed By KaiZen